Cabral, moment stânjenitor într-un supermarket: „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”. Situația delicată în care l-a pus Connect-R

Data publicării:

Cabral a relatat un moment stânjenitor în care s-a aflat, cu puțin timp în urmă, chiar într-un supermarket. 

Connect-R și Raluka au lansat recent o piesă nouă, extrem de senzuală, cu un videoclip pe măsură. Melodia se anunță deja a deveni hit, iar printre fanii acesteia se numără și Cabral, care s-a trezit fredonând piesa într-un moment extrem de delicat. 

Mai precis, aflat la cumpărături, o doamnă l-a abordat pe prezentator, adresându-i câteva complimente. Fără să-și dea seama, Cabral a început să fredoneze versurile melodiei lui Connect-R, care ar fi putut părea un mesaj un pic cam îndrăzneț către doamna respectivă. 


„M-a nenorocit Connect-R!
Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță.
Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu, spun politicos:
- Bună dimineața!
Îmi răspunde la fel.
După un minut se întoarce iar spre mine. Îmi zâmbește iar și spune:
- Faci copii foarte frumoși.
Zâmbesc și eu, ușor stânjenit, îi mulțumesc.
Mai trec 30 de secunde, se întoarce din nou și zice:
- Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine...
Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă... plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.
Trec încă 30 de secunde și - după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri - îmi vine Connect-R în cap.
Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare:
- Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting... pe piele!
Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte...!”, a povestit cabral pe rețelele de socializare. 

 

Connect-R și Raluka, atingeri interzise în clipul piesei "Lasă-mă să te...".

 

După 10 ani de când  au lansat "Aroma" Connect-R și Raluka ne surprind din nou așa cum nu au făcut-o niciodată. Cei doi soliști lansează piesa "Lasă-mă să te...", cu un videoclip fierbinte, care va lasa niste semne de intrebare!

Dacă vă gândeați că cei doi artisti nu mai au cu ce să șocheze, ei bine, v-ați înșelat! Pentru că Ștefan Mihalache pe numele său real, Connect-R îi va lăsa  pe toți cu gură căscată cu noul său videoclip la piesa "Lasă-mă să te...", regizat de Cristi Roman, pentru care a compus muzica și versurile.

Youtube video image

 

Connect-R și Raluka au vrut să nu treacă neobservată aniversarea de 10 ani de când au colaborat pentru "Aroma" și au oferit astfel un cadou cu adevărat surprinzător.

“Abia așteptam să mai scoatem o piesă împreună. Ștefan este omul care a fost lângă mine de la începutul carierei și am învățat de la el foarte multe lucruri. Acum a venit în sfârșit momentul să ascultați și să vă bucurați și voi de această piesă superbă”, a declarat Raluka. 

 

“Am vrut să facem o readucere aminte pentru generația tânără că Raluka are ștate vechi în industria muzicală și în mainstream “Aroma” e un evergreen. “Sabor a mi, sabor a ti”, cum e acel cântec spaniol care se potrivește cu contextul de dragoste în care noi vorbim despre atingeri, despre piele și așa mai departe. Avem un videoclip foarte fierbinte, poate mulți vor considera ca e mult prea îndrăzneț, dar noi nu am făcut altceva decât să servim textul, starea piesei și bineînțeles indicațiile regizorale ale lui Cristi Roman. Nu mi-a fost greu deloc să filmez acele scene pentru că există o chimie între noi ca artiști, ne știm de foarte mult timp, nu , nu a fost nimic greu! Artistul se transpune până la urmă, pleacă în universul lui, face abstracție de tot ce este în jurul lui în momentul în care este un act artistic. Nu o să se aștepte nimeni la acest videoclip fierbinte, mai ales că mi-am tot expus în ultimul timp latura spirituală. Evident, clipul ăsta vine să spună că nu am devenit vreun guru, vreun pustnic budhist sau mai știu eu ce. Sunt la fel de lumesc! Mă bucur de aceeași viață, evident motivațiile fiind diferite!", spune Connect-R.

Are două look-uri în noul videoclip

 

Connect-R nu se dezice și își folosește farmecul pentru a atinge punctul culminant în noul său videoclip la piesa cu Raluka. Are două look-uri în"Lasă-mă să te...", unul mai tare ca altul.

 

“Eu tot timpul am pendulat între clasic și nu am vrut să fiu un pirat am vrut să fie un look swagish, din cultura hip hop pentru că acela este un batic pe post de durag în cap. Duragul făcând parte din cultura hip hop. Afro-americanii l-au purtat în toate clipurile posibile și imposibile dar duce puțin și spre un pirat nebun", mai spune Connect-R. 

 

Ce se întâmplă între Connect-R și Raluka? 

 

Ce mesaj transmite totuși artistul după ce fanii săi vor viziona noul videoclip și se vor întreba dacă s-a născut cumva o idilă? Cel mai tare artist al momentului a fost însă foarte sincer! 

 

“Să nu mergeți mai departe cu gândul! Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică, o prietenie și o conexiune artistică, poate cea mai mare pe care am avut-o vreodată poate cu un artist român", a încheiat interpretul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel