Cabral, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață”

Data publicării:
Cabral, sursa instagram
Descriere foto: Cabral, sursa instagram

Cabral are o poveste de viață cutremurătoare. Prezentatorul TV a fost părăsit de tatăl său când avea doar câteva săptămâni.

Cabral a povestit pe blogul său suferințele prin care a trecut în copilărie. Prezentatorul TV spune că este încă marcat de traumele din primii ani de viață și că a muncit din greu pentru a-și depăși condiția. 

Abandonat de tată la doar câteva săptămâni, Cabral a fost crescut de mama sa. 

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. 

Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”,  a povestit prezentatorul TV pe blogul său.

 

Cabral a schimbat multe joburi până a ajuns să lucreze în televiziune. 

Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători, niște tâlhari din ăia de la RoSprint… crăpați la încheieturi (…)  Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri, am fost paznic de noapte… am făcut orice mi-a venit la îndemână pentru a crește, pentru a mai face un pas.(…)  Am avut încredere că pot. Și nu m-am oprit. Nu m-am dat bătut. N-am ascultat de „nu poți” și nici de ”, a mai povestit prezentatorul TV.

Deși are în spate o poveste tristă pe care a transformat-o în succes, prezentatorul TV spune că nu se consideră un exemplu, însă îi încurajează pe toți să aibă încredere în ei și să lupte pentru ceea ce-și doresc în viață. 

„Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt.  Nu m-am dat exemplu, pentru că nu cred că merit. (…)  Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele.  Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. (…)  Ai încredere în tine, trăiește fiind convins că poți face orice.  Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a mai dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel