Busu fuge de spovedanie. Motivul pentru care actorul nu a trecut prin acest ritual niciodată: „Eu sunt altfel”

Data publicării:
Florin Busuioc, captura foto Youtube/ sursa La Maruță
Descriere foto: Florin Busuioc, captura foto Youtube/ sursa La Maruță

Florin Busuioc a dezvăluit că nu a trecut prin taina spovedaniei niciodată, așa cum se obișnuiește înainte de Paști.

Învitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Florin Busuioc a fost întrebat de către moderatorul emisiunii de la ProTV dacă se va duce la biserică să se spovedească înainte de Paști.

 

Răspunsul lui Busu a fost unul categoric: „Nu am față, eu sunt altfel. Nu recomand, nu sunt eu genu; nu am ce căuta, să mă iertaţi”, a declarat prezentatorul rubricii „Meteo”.


Cum va fi vremea în perioada următoate


Vedeta preferă să vorbească despre lucrurile pe care le face, nu despre cele pe care le evită, astfel că a dezvăluit cum va fi vremea în perioada următoare. 

 

Va fi vreme extraordinară, avem temperaturi de vară, mâine avem 26 de grade prin Sud, o sa fie și niște ploi prin Nord-Vest, după care, sâmbătă avem temperaturi mai mari, vreme frumoasă prin partea Sudică a țării, iar seara se vor strânge norii și ploile se vor extinde.

Nopțile sunt foarte calde, până la 18 grade Celsius. Duminică avem temperaturi de la 20 la 30 de grade. În sud, vremea este absolut superbă, luni, temperaturile mai scad, o să avem maxime de 26 grade, dar e totuși cald”, a anunțat Busu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel