Bursucu, la un pas de moarte după un accident petrecut în sala de dans: „A început să aibă convulsii. Medicii ne-au spus că nu o să mai trăiască”

Data actualizării: | Data publicării:
Bursucu, captură video YouTube
Descriere foto: Bursucu, captură video YouTube

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a fost la un pas de moarte în urmă cu câțiva ani, după un accident petrecut în sala de dans. 

Bursucu este unul dintre cel mai cunsocuți apreciati prezentatori de televiziune de la noi din țară. Înainte de a deveni moderator, a fost coregraf și a făcut parte din echipa de dansatori ai emisiunii „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. În urmă cu mai mulți ani, vedeta de la Kanal D a fost la un pas de moarte după un incident care a avut loc într-o sală de dans în timpul repetițiilor. Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, Bursucu a mărturisit cum s-a petrecut totul.

Bursucu, la un pas de moarte

Totul s-a întâmplat în timp Bursucu împreună cu alți dansatori repetau o coregrafie care implica un acrobație ceva mai complicată. Unul dintre ei trebuia să facă un fel de șpagat și să-i cadă prin față, doar că lucrurile nu au fost conform planului. Colegul său nu a anticipat corect distanța și era să cadă peste fete, motiv pentru care, în momentul în care a realizat a încercat să-și ajusteze poziția în aer. Cu toate acestea, el a calculat greșit și a căzut cu întreaga greutate peste capul lui Bursucu. Momentul a fost unul dezastruos, cu consecințe grave, care au pus viața lui Bursucu în pericol.

„A fost frumos până un coleg mi-a căzut în cap, la propriu. E un prieten comun, n-o să-i dau numele, ne-am și întâlnit la mare acum vreo două săptămâni, iar acum suntem prieteni. Și-a dat seama că nu m-a omorât atunci și nu poate să mă mai omoare acum. Noi repetam într-o sală de dans, sala nu era foarte mare. Nu neapărat ca lungime, ci ca lățime. Era cât se putea. Aveam coregrafie, colegul nostru trebuia să vină pe umerii mei, să facă un fel de șpagat și să-mi cadă prin față. Așa era coregrafia.

Doar că fetele aveau de făcut un cerc în fața noastră, a băieților. Fetele din coregrafie au respectat cercul, dar el și-a dat seama abia când era în aer că le pică fetelor în cap. A zis să cadă între mine și fete, doar că a calculat greșit și mi-a venit cu fundul pe cap, toată greutatea s-a lăsat și s-a auzit un 'tronc'. Iar eu recunosc că din momentul ăla nu am mai știut nimic”, a mărturisit Bursucu, în cadrul podcast-ului ”Gând la gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: „Îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine”. Bursucu, mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care Alessia, fiica sa cea mare, l-a primit din partea medicilor

„Te-au băgat în salvare și medicii ne-au spus că nu o să mai trăiești”

După incidentul din sala de dans care s-ar fi putut termina tragic, colegii lui Bursucu au acționat rapid și au chemat imediat salvarea. Însă, situația s-a complicat în momentul în care acesta a început să aibă convulsii. Transportat de urgență la spital, medicii aveau să le dea o veste cruntă: exista riscul ca Bursucu să nu supraviețuiască. 

„Am chemat salvarea. Tu ai început să ai convulsii. Te-au băgat în salvare și medicii ne-au spus că nu o să mai trăiești. Am stat noi, am așteptat, după care ne-au spus că s-ar putea să trăiești, dar nu o să mai mergi, că o să rămâi paralizat de la gât în jos. Ulterior ne-au spus că s-ar putea să mergi, dar nu o să mai poți să dansezi”, a spus Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel