Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag îl iau la roast pe Cătălin Bordea: „Cel mai mare dușman al lui Bordea”

Data publicării:
Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag, Cătălin Bordea, foto Antena 1
Descriere foto: Bunica Aspazia, Paula Chirilă și Ela Voineag, Cătălin Bordea, foto Antena 1

Cătălin Bordea, juratul-surpriză al celei mai noi ediții iUmor, va avea parte de tratamentul specific emisiunii, „botezul” roast-ului.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea și în această ediție un coleg nou de juriu. Cătălin Bordea este juratul-surpriză din cea mai nouă ediție iUmor difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1.


Cătălin Bordea i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului-surpriză. „Am avut emoții foarte mari pentru că nu am mai fost niciodată jurat”, a spus cel mai nou jurat iUmor. „ Cu toate acestea, m-am distrat foarte tare.  M-am simțit exact ca băieții ăia care stau în ultima bancă la școală și care fac glume mereu. S-a creat o chimie foarte faină între noi și le mulțumesc Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac pentru primirea frumoasă. M-am simțit foarte bine și după emisiune chiar mi-am sunat soția și i-am spus că a fost distractiv”, a adăugat acesta. În cea mai nouă ediţie iUmor, Cătălin Bordea va simţi pe propria-i piele tratamentul juraţilor iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

„Eu sunt cadoul tău de bun-venit!”


Ediția iUmor din acest weekend îl va aduce în juriu pe unul dintre cei mai cunoscuţi stand- upperi din România, Cătălin Bordea. Juratul-surpriză al ediției va fi ținta glumelor acide ale bunicii sale, Aspazia, ale Paulei Chirilă și ale Elei Voineag. „Cel mai mare dușman al lui Bordea în această seară a fost bunica Aspazia. Când Cătălin și-a dat seama ce se întâmplă, s-a temut că bunica va spune tot”, a declarat Cheloo. 

„Bunica a fost cea mai tare!”, a comentat Delia la roast-ul bunicii Aspazia. Paula Chirilă s-a reîntors la iUmor, de această dată pentru a glumi pe seama celui mai nou membru din juriu. „Cred că va fi surprins să mă vadă. Am foarte mari emoții pentru că una este să prezinți un material unui telespectator, și cu totul altceva este să prezinți același material în fața unui om de meserie, care automat are alte standarde”, a afirmat colega lui Cătălin de la Xtra Night Show. „Eu sunt cadoul tău de bun-venit!”, a spus Ela Voineag, când a pășit pe covorul roșu. „ Este a treia oară când îl roast-uiesc pe Bordea și m-am bucurat tare mult de invitația de a mai face asta încă o dată”, a adăugat aceasta. Duminică, începând cu ora 20:00, telespectatorii pot urmări roast-ul juratului Cătălin Bordea, la iUmor.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel