Fiul lui Tataee, diagnostic dur: „Beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează”

Data publicării:
Tataee (Tata Vlad), captură video YouTube
Descriere foto: Tataee (Tata Vlad), captură video YouTube

Tataee (Tata Vlad) a vorbit despre diagnosticul primit de unul dintre copiii săi. 

Tataee (Tata Vlad) de la BUG Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, s-a mutat în Spania, în urmă cu ceva vreme. Artistul și-a luat soția și cei patru copii și au început o viață nouă. 


Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, „Fain și Simplu”, acolo unde a vorbit despre diagnosticul primit de unul din copiii săi. Micuțul are autism, iar artistul spune că el crede că moștenește această boală chiar de la el, fiind convins că și el a avut, în copilărie, o formă de autism. Mai mult, Tataee nu vede acest diagnostic ca pe ceva total negativ, fiind de părere că, în istorie, au fost mai mulți oameni cu autism care au făcut lucruri extraordinare, dând ca exemplu cazul lui  Einstein.

 

„Unul dintre copiii noștri are autism. E autist și, urmărind evoluția lui, cred că am avut și eu o formă puțin mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează. Diferența față de noi e că văd și percep altfel lucrurile. Atât. În rest, copilul nostru e foarte fericit, foarte inteligent. Einstein a fost autist. După cum spuneam, eu cred că am fost autist.Dar mulți oameni foarte inteligenți au fost autiști și au văzut altfel lucrurile și poate asta i-a făcut să fie speciali. În momentul în care renunți la treaba asta, să fie ca noi copiii, să ne urmeze pașii, că toți avem obsesia asta. Ar trebui să renunțăm la asta pentru că ei vor decide', , a spus Tataee în podcastul lui Mihai Morar.

Youtube video image

 

Tataee a dezvăluit în ce condiții s-ar întoarce în România: „Aș veni să fiu primar într-o comună”

 

Tataee (Tata Vlad) s-a mutat în Spania, împreună cu familia. Artistul e foarte mulțumit de alegerea făcută și nu are de gând să se întoarcă prea curând. 

 

„Mutarea efectiv a reprezentat cel mai dificil lucru. Noi eram pregătiți de foarte mult timp să facem pasul acesta. A fost ușor să ne decidem! Toate lucrurile au mers ușor și nu ne-am dus acolo să muncim, ne-am dus doar să ne mutăm și să ducem copiii la școală.
Sunt oameni care fac lucruri mult mai dificile, noi suntem niște norocoși! Partea dificilă la plecări este timpul petrecut departe de familie”, a povestit Vlad Irimia în podcastul „Vorbește Shotul cu Tata Vlad”.

În ce condiții s-ar întoarce în țară

Deși nu plănuiește să revină pe meleaguri mioritice prea curând, artistul spune că își vede bătrânețea în România. El ar vrea să se întoarcă în țară la pensie, după 60 de ani.


„M-aș întoarce în România pe la 60 și ceva de ani, poate. Aș veni să fiu primar într-o comună. Asta cred că ar fi o treabă mișto de făcut, dar, așa, în mare, nu prea vreau să mă întorc. Acolo locuiesc, vreau să dezvolt și alte lucruri”, a completat Tataee.

Și-a deschis studio muzical în Spania

Artistul continuă să cânte și să producă muzică, și peste hotare. Recent, el a lansat o piesă nouă, „Mama Spunea”, în colaborare cu Bitză, și el mutat în Spania.
O piesă care îmbină rap-ul old school cu emoțiile și sentimentele, legată de cele mai importante sfaturi ale mamei.


Mama Spunea are dublă „cetățenie”
 

Lucrată în urmă cu doi ani și jumătate, Mama Spunea are dublă cetățenie. Bitză a început să lucreze la piesă în perioada în care se afla în Spania, împreună cu Tata Vlad, continuând-o acasă, în România. Plăcut impresionat de versuri și de povestea piesei, Tata Vlad a decis să colaboreze cu Bitză și să o lanseze împreună.

 

„Piesa a fost scrisă pe bucăți. Am început instrumentalul și jumătate de refren în Spania și i le-am arătat lui Vlad. A fost foarte încântat. Versurile le-am terminat când m-am întors în țară, din Spania. Am zis să am o infuzie de inspirație locală. Ulterior i-a plăcut și lui Vlad să fie pe piesă, el știind-o dinainte. I s-a părut tare și a decis să lucrăm împreună la ea și să o lansăm”, povestește Bitză.

17 ani de la ultima colaborare cu Tata Vlad

 

Și totuși, au trecut 17 ani de la ultima colaborare cu Tata Vlad. În anul 2004, Bitză și Tata Vlad au lansat piesa Următorul Pas, melodie ce s-a bucurat de un succes inedit la vremea aceea. Cât despre motivul pentru care cei doi artiști nu au mai lansat nicio piesă de aproape două decenii, Bitză a precizat:   

 

„Eu am lucrat zeci de piese cu Vlad, însă nu pe cariera solo a unuia dintre noi. Asta este singura piesă pe care am făcut-o cu el și a apărut în România. Sunt părți pe care le-am lucrat împreună când eram în Spania. Sunt alte părți, de exemplu producția, pe care Vlad le-a lucrat separat. Eu fiind în România, i-am trimis track-urile, iar el s-a ocupat de producție. La fel și mix-ul și master-ul, au fost 100% în Spania, în studioul pe care Vlad îl are acolo”.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel