Bucurie fără margini pentru Cristiano Ronaldo. Fotbalistul va deveni din nou tătic anul viitor. Soția lui este însărcinată cu gemeni

Data actualizării: | Data publicării:
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriquez
Descriere foto: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriquez

Cristiano Ronaldo a făcut anunțul. Georgina este însărcinată cu gemeni. 

Cristiano Ronaldo, motiv de mare bucurie. Fotbalistul va deveni tătic de gemeni și a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 


Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Soția fotbalistului e însărcinată în 12 săptămâni și ar urma să devină mamă în primăvara anului viitor.


”Încântat să vă anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste - abia așteptăm să vă cunoaștem”, a spus Cristiano Ronaldo pe Instagram și a postat o fotografie cu primele ecografii. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Cristiano Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr. (născut în iunie 2010) şi gemenii Eva şi Mateo (patru luni şi jumătate), născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.


Faimosul fotbalist s-a născut pe 5 februarie 1985, în Funchal, Portugalia. Venit dintr-o familie modestă, Cristiano Ronaldo a muncit de mic pentru a face performanță. Astăzi este unul dintre cei mai bogați fotbaliști din lume, cu un salariu anual de peste 30 de milioane de euro. 


În 2020, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfăşurată la Dubai.


Portughezul Cristiano Ronaldo a fost declarat golgheterul Campionatului European de fotbal - EURO 2020, chiar dacă a marcat acelaşi număr de goluri ca şi cehul Patrick Schick (5), atacantul lusitan având însă şi un assist reuşit pe parcursul celor 360 de minute în care s-a aflat pe teren.


Ronaldo a înscris trei dintre golurile sale din lovituri de la 11 m, în timp ce Patrik Schick a avut o singură reuşită de la punctul cu var.
Cei doi sunt urmaţi în clasamentul marcatorilor EURO 2020 de englezul Harry Kane, care nu a reuşit să înscrie în finala disputată duminică seara pe Wembey, belgianul Romelu Lukaku, francezul Karim Benzema şi danezul Emil Forsberg, toţi cu câte 4 goluri.

 

Citește și: Livicu Vârciu a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: "Gluma-i glumă, dar nu-i glumă"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel