Livicu Vârciu a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: "Gluma-i glumă, dar nu-i glumă"

Liviu Vârciu, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu, sursa instagram

Liviu Vârciu și-a îngrijorat fanii, după ce a avut nevoie de îngrijire medicală chiar în timpul filmărilor show-ului pe care-l prezintă.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici și iubiți prezentatori TV. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să fie apreciată de mii de fani pentru umorul de care a dat dovată, dar și pentru sinceritatea lui.  

Prezentatorul Tv este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu ce se întâmplă în viața lui. Recent, acesta a publicat un filmuleț cu care și-a îngrijorat fanii. Mai exact, Liviu Vârciu s-a filmat în timp ce primea îngrijiri medicale. Se pare că oboseala acumulată, dar și vremea schimbătoare i-ar fi pus capac vedetei.

Deși nu a dat mai multe detalii legate de starea lui de sănătate, în timp ce i se lua tensiunea, Liviu Vârciu a ținut să facă haz de necaz, în stilul său caracteristic.

 „A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă.”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

 

Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19

 

Liviu Vârciu a fost infectat cu coronavirus anul trecut, în preajma sărbătorilor de iarnă.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci COVID, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, spunea Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

 

Starea de sănătate a lui Liviu Vârviu, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

 

Liviu Vârciu a mărturisit că contractat o formă a ușoară a virusului.

„E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină, îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă.”, a conchis Liviu Vârciu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 oct 2021, 14:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience