„Bucătarul din mine e ca un Buddha mic și gras”. Oana Ioniță, adevărul despre participarea la MasterChef

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Ioniță a vorbit despre participarea la MasterChef.

Oana Ioniță a debutat în televiziune prin rolurile din telenovele și și-a câștigat titulatura de Miss Playboy, după ce a câștigat concursul revistei cu iepurași. 

Oana Ioniță: Cred că totul se întâmplă în viață pentru mine și nu împotriva mea


În vârstă de 38 de ani, frumoasa blondină vrea să arate că are talent și în bucătărie, așa că s-a înscris în competiția MasterChef. 

 

„Înainte să intru la MasterChef am primit mai multe sfaturi pe care nu le-am ascultat. Nu cred că e ceva ce m-ar fi ajutat. Când ești acolo și simți pe pielea ta presiunea și adrenalina momentului, nu ai timp să te gândești la sfaturi. Iei deciziile instant și nu sunt mereu cele mai bune. Pe tot parcursul show-ului nu am avut frici.

Cred că totul se întâmplă în viață pentru mine și nu împotriva mea. Îmi doream să rămân în concurs în fiecare zi, dar eram și pregătită să accept o eventuală plecare”, a declarat Oana Ioniță pentru Impact.

Oana se descrie ca fiind un bucătar atipic. Acasă, ea este un „mic Budha”, în timp ce pe platoul de filmare de la MasterChef se transformă în „Speedy Gozales”. 

„Bucătarul din mine e ca un Buddha mic și gras care zâmbește cu satisfacție când gătește, în timp ce meditează. El e bucătarul de acasă. Cel de la MasterChef e un fel de Speedy Gonzales dat în urmărire generală”, a mai declarat râzând fosta Miss Playboy.


„Așteptările mele nu au avut legătură cu ce s-a întâmplat acolo. Eu credeam că vin să gătesc pentru relaxare, ca la mine acasă.

Am gătit sub presiune, cu limită de timp și cu adrenalină la cote maxime. Le mulțumesc celor care m-au susținut pe parcursul concursului. Le trimit energetic câte o îmbrățișare și multă dragoste”, a mai completat actrița.

 

Oana Ioniță joacă în "Pup-o, ma2! Mireasa nebună"

În plină pandemie, Alin Panc, Văru' Săndel și Cosmin Seleși au filmat partea a doua a comediei "Pup-o, mă!", în regia Cameliei Popa. 

După o absență destul de lungă din vizorul publicului, fosta Miss Playboy, Oana Ioniță, a revenit în forță. Actrița a fost cooptată în distribuția filmului "Pup-o, ma2! Mireasa nebună", regizat de Camela Popa. 

Alin Panc, Camelia Popa și Oana Ioniță, au vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum au decurs filmările și cine sunt actorii pe care îi vom vedea în situații comice. 



A trecut de la telenovele, la comedie


Oana Ioniță a jucat, în trecut, în mai multe telenovele și sitcom-uri românești, și era nelipsită de pe podiumurile de modă. Acum, frumoasa blondină, merge direct pe marile ecrane.

"De ce comedie? Pentru că așa s-au aliniat planetele (n.r. răde). Nu glumesc, cred în soartă și mai cred și că atunci când ceva este pentru tine, nu te poate rata. Acest rol a fost pentru mine și sunt maxim de bucuroasă și recunoscătoare pentru oportunitatea de a lucra alături de oameni extraordinar de talentați și frumoși inside-out. Camelia Popa care este un om minunat, înainte de toate și un regizor de excepție. Cu Alin Panc am mai lucrat la "Inima de țigan", știam deja că e un om mișto și profesionist. Pe ceilalți i-am cunoscut abia acum, prin intermediul acestui proiect. Toți sunt foarte talentați și faini, iar atmosfera este ca într-o familie numeroasă", a declarat Oana Ioniță pentru Spectacola. 

"Mă bucur că a revenit să joace. Ne-am regăsit frumos și așa am hotărât să fie în film. Noi doi avem meciuri jucate împreună. Ea este un om frumos și bun, iar asta se vede în jocul ei. Aici nu o pup", a declarat Alin Panc pentru Spectacola. 

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel