Oana Ioniță, revenire spectaculoasă. Cu cine se mai pupă în filme fosta Miss Playboy

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Ionita, Foto: arhiva personala
EXCLUSIV
Descriere foto: Oana Ionita, Foto: arhiva personala

În plină pandemie, Alin Panc, Văru' Săndel și Cosmin Seleși au filmat partea a doua a comediei "Pup-o, mă!", în regia Cameliei Popa. Deși filmările abia s-au încheiat, noi am aflat cine sunt actorii care se alătură distribuției.

După o absență destul de lungă din vizorul publicului, fosta Miss Playboy, Oana Ioniță, a revenit în forță, și nu oricum. Actrița a fost cooptată în distribuția filmului "Pup-o, ma2! Mireasa nebună", regizat de Camela Popa. 

Alin Panc, Camelia Popa și Oana Ioniță, au vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cum au decurs filmările și cine sunt actorii pe care îi vom vedea în situații comice. A trecut de la telenovele, la comedie


Oana Ioniță a jucat, în trecut, în mai multe telenovele și sitcom-uri românești, și era nelipsită de pe podiumurile de modă. Acum, frumoasa blondină, merge direct pe marile ecrane.

"De ce comedie? Pentru că așa s-au aliniat planetele (n.r. răde). Nu glumesc, cred în soartă și mai cred și că atunci când ceva este pentru tine, nu te poate rata. Acest rol a fost pentru mine și sunt maxim de bucuroasă și recunoscătoare pentru oportunitatea de a lucra alături de oameni extraordinar de talentați și frumoși inside-out. Camelia Popa care este un om minunat, înainte de toate și un regizor de excepție. Cu Alin Panc am mai lucrat la "Inima de țigan", știam deja că e un om mișto și profesionist. Pe ceilalți i-am cunoscut abia acum, prin intermediul acestui proiect. Toți sunt foarte talentați și faini, iar atmosfera este ca într-o familie numeroasă", a declarat Oana Ioniță pentru Spectacola. 

Teaser-ul filmului ne-o arată pe Oana brunetă, călare pe un cal alb, îmbracată în mireasă sexy. 

 

 

"Teaser-ul e filmat în ianuarie, acolo aveam și o perucă neagră cu par lung. Și nu e doar asta, mai sunt câteva surpriza, o să le vedeți în curând. Personajul meu se numește Meda, ea vine de la oraș la Rachitele, e pentru festivalul de ziua lânii, în speranța că se vă marita conform legendei. Peripețiile ei o să le vedeți în film", a explicat actrița. 

Alin Panc nu o pupă

Dacă în telenovela în care au jucat, în trecut, erau amanți, de data asta, spune Alin Panc, nu este el cel care o pupă pe Oana. 

 

"Mă bucur că a revenit să joace. Ne-am regăsit frumos și așa am hotărât să fie în film. Noi doi avem meciuri jucate împreună. Ea este un om frumos și bun, iar asta se vede în jocul ei. Aici nu o pup", a declarat Alin Panc pentru Spectacola. 

Actorul spune că pandemia nu i-a împiedicat să își facă treaba. S-au conformat regulile și au reuțit să finalizeze "Pup-o, mă!2", care va apărea în cinematografe în aprilie 2021. 


"Am respectat toate normele în vigoare: cu maști, cu echipă mică, în munți, cu veselie și speranță", a mai spus el. 


Cine mai apare în "Pup-o mă!2"


Camelia Popa, regizoarea comediei, ne-a dezvăluit câteva dintre surprizele pe care le aduce partea a doua a comediei. 


"Continuarea "Pup-o, ma2! Mireasa nebună" aduce o serie nouă de situații comice, păstrând însă tema principală, și anume pupatul de ziua lânii. Aduce personaje noi și colorate, care contrastează cu viața și lumea idilica de la munte și mai aduce ceva important: o mare răsturnare de situație. Celor trei frați, ciobani (Alin Panc, Sandu Pop și Cosmin Selesi), li se alătură: Florin Busuioc, Lora (da, cântăreața!!!), Madalina Anea, Andreea Samson, Oana Ioniță, Corina Bors, Ioana Giurgiu. Pentru ce roluri au fost distribuiți? Veți vedea în film(n.r.: rîde)", a declarat Camelia Popa pentru Spectacola. 

 

Cât despre atmosfera de la filmări, regizoarea spune că a fost una comică, relaxată, în care toată lumea și-a pus creativitatea la lucru, pentru a da proiectului cea mai bună formă posibilă. 

"Ca de fiecare dată, la filmările unui film de comedie (cel puțin la filmările noastre), pe platou este multă veselie: se fac propuneri, se aruncă tot felul de idei, una mai năstrușnică decât alta, unele rămân, la altele se renunță din varii motive, dar tot ce pot spune este că scenariul și filmul, în general, sunt niste materii organice, ce suferă tot felul de modificări, până ajung la forma cea mai bună, cea mai potrivită. Toate aceste transformări și modificări cu un singur scop: satisfacerea spectatorului.

Eu deja am un istoric cu cei trei actori: Alin, Sandu și Cosmin. Sunt trei actori de comedie, foarte diferiți, ceea ce este minunat, spre marea satisfacție a publicului. Este o binecuvântare pentru un regizor să întrepătrundă trei stiluri diferite de comedie prin intermediul a trei actori, dând naștere astfel unei povesti unitare, păstrând în același timp unicitatea fiecăruia",  a mai spus aceasta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel