Bruce Willis, disperat să-și mărească familia. Ce i-a cerut fiicei sale

Data publicării:
Bruce Willis și fiicele sale. Foto Instagram
Descriere foto: Bruce Willis și fiicele sale. Foto Instagram

Actorul american Bruce Willis, în vârstă de 65 de ani, este tatăl a cinci fete: trei deja adulte, din căsătoria cu Demi Moore, şi două minore, cu actuala soţie, Emma Heming. Se pare însă că actorul îşi doreşte cu disperare să devină bunic şi să aibă mai ales un nepot.

Este ceea ce a mărturisit fiica sa cea mare, Rumer, în vârstă de 32 de ani, în cadrul unei interviu acordat programului The Talk. "Este disperat să devină bunic", a dezvăluit fiica cea mare a cuplului Willis şi Moore, care au fost căsătoriţi timp de 13 ani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis)

Potrivit lui Rumer, actorul o presează să-i facă cât mai repede un nepot. Rumer este cea mai mare dintre copiii lui Willis, urmată de Scout, 29 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 26 de ani. Cele două fiice născute din a doua căsătorie sunt Mabel, de 8 ani, şi Evelyn, de 6 ani, notează Agerpres. 

"S-a simţit în minoritate în timpul carantinei cu atâtea fete în jurul său", a povestit Rumer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

A fost momentul când actorul i-a mărturisit: "Mi-ar plăcea să am un nepot, să simt puţină energie masculină în acest grup". Prea multe femei erau în jurul său, a explicat Rumer, care le-a enumerat, pe lângă surorile sale, pe mama sa, Demi, şi pe actuala soţie a tatălui său, Emma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

L-am liniştit şi i-am spus: "Mă voi asigura că îl vei avea", a povestit izbucnind în râs Rumer, care este la rândul ei actriţă.

Ea a mărturisit că este sigură că dacă va avea un copil şi dacă acesta va fi băiat, tatăl ei va face totul pentru a "sechestra" bebeluşul şi a petrece mai mult timp alături de el.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Lăsând gluma la o parte, Rumer a povestit că nu se grăbeşte să aibă un copil şi că se concentrează asupra carierei.

Deşi nu a vorbit despre viaţa ei sentimentală, presa de scandal speculează o relaţie a acesteia cu actorul Armie Hammer, care s-a despărţit recent de soţie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel