Britney Spears a plâns două săptămâni după difuzarea documentarului biografic "Framing Britney"

Data actualizării: | Data publicării:
Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Britney Spears a recunoscut marţi că a plâns timp de două săptămâni după difuzarea documentarului "Framing Britney", realizat de The New York Times, despre cariera ei şi tutela tatălui său care îi controlează viaţa, deşi susţine că nu l-a văzut integral,

Într-o postare puţin obişnuită pentru vedeta pop, care de mulţi ani nu vorbeşte despre viaţa ei privată şi nu poate acorda interviuri, Spears a menţionat filmul documentar "Framing Britney" şi a recunoscut că s-a simţit mereu "judecată, insultată şi jenată" de mass-media.

"Nu am văzut întreg documentarul, dar ceea ce am văzut m-a făcut să mă simt în centrul atenţiei. Am plâns două săptămâni şi încă plâng", a scris cântăreaţa pe profilul său de Instagram.

Postarea sa este însoţită de un clip în care este văzută dansând pe ritmul muzicii lui Steven Tyler.

"S-au făcut mereu speculaţii despre mine şi despre viaţa mea", a explicat vedeta. "Am fost expusă în faţa atâtor oameni. Îţi trebuie multă putere pentru a avea încredere în univers cu vulnerabilitatea sa reală, pentru că mereu m-am simţit judecată, insultată şi făcută de ruşine de mass-media. Chiar şi în ziua de azi", a asigurat ea.

Britney Spears şi-a încheiat mesajul afirmând că nu vrea să fie "perfectă", pentru că "perfecţiunea este plictisitoare".

"Framing Britney", documentarul care a tulburat lumea pop

În februarie a fost lansat un documentar care aduce o nouă perspectivă perturbatoare despre celebritatea lui Spears şi despre expunerea ei constantă scrutinului public de la o vârstă fragedă, cu întrebări despre operaţiile sale estetice, virginitate sau modul de a se îmbrăca atunci când era tânără, notează Agerpres.

Numeroşi artişti şi personalităţi s-au arătat profund emoţionaţi de unele scene expuse în documentar, inclusiv fostul său iubit Justin Timberlake.

"Regret profund momentele din viaţă în care acţiunile mele au contribuit la problemă, când m-am exprimat neîntrebat sau nu am apărat ceea ce era corect. Înţeleg că am fost nepotrivit în acele momente şi că, asemeni multor altora, am profitat de un sistem care scuză misoginismul", a asigurat Timberlake.

După ce a pus capăt relaţiei sale cu Britney în 2002, Justin s-a lăudat în multe interviuri că s-a culcat cu ea, iar artista a fost prezentată ca un exemplu rău pentru adolescente şi trasă la răspundere.

Din 2008, după ce a ieşit de la un centru psihiatric unde fusese internată pentru comportamente haotice, tatăl lui Spears a devenit tutorele legal al cântăreţei în vârstă de 39 de ani şi are putere de decizie asupra tuturor acţiunilor fiicei sale, o măsură care în prezent este revizuită în tribunal.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel