Britney Spears a pierdut sarcina. Vedeta este devastată de durere

Data publicării:

Britney Spears trece prin clipe cumplite, după ce a pierdut sarcina.

Britney Spears era mai fericită ca niciodată, pentru că aștepta cu nerăbdare să devină mamă. Tocmai din acest motiv, anunțul postat de vedeta internațională pe rețelele de socializare a șocat o lume întreagă. Vedeta se arată a fi devastată de durere, pentru că aceasta a pierdut copilul. De asemenea, artista se învinovățește din cauza faptului că a anunțat sarcina prea devreme și nu a mai așteptat puțin să avanseze, așa cum se procedează de obicei. Cu toate acestea, ea spune că împreună cu partenerul ei va încerca în continuare să își extindă familia, pentru că cei doi își doresc foarte mult un copil. Tot în mesajul postat, Britney Spears le cere tuturor ca în următoarea periodă să le acorde intimitate, pentru a putea trece peste acest moment dificil din viața lor.

”Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea pe care o purtăm unul celuilalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordați momente de intimitate în acest moment dificil”, a scris Britney Spears pe Instagram.

Britney Spears formează un cuplu cu un bărbat mai tânăr decât ea

Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a declarat în trecut faptul că și-a dorit foarte mult un copil cu Asghari, în vârstă de 28 de ani, care este un antrenor de fitness personal, dar a mai spus și că tutela de aproape 14 ani, pe care un judecător a încheiat-o anul trecut, a obligat-o să ia anticoncepționale. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului ei Slumber Party în 2016.

Britney Spears și Asghari s-au logodit în septembrie anul trecut. Artista nu s-ar fi aflat însă la primul copil, pentru că mai are doi fii cu fostul  ei soț Kevin Federline.

Citește și: Britney Spears, complet goală pe internet. Vedeta și-a scos la înaintare formele apetisante



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel