Britney Spears, complet goală pe internet. Vedeta și-a scos la înaintare formele apetisante

Data publicării:

Britney Spears a postat o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare complet dezbrăcată.

Britney Spears a postat o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare într-o ipostază ce a tăiat complet respirația fanilor. Vedeta internațională a lăsat orice inhibiție la o parte, pozându-se complet goală și acoperindu-și doar foarte puțin părțile intime. Aceasta a lăsat însă la vedere o parte destul de mare din bustul generos, pe care a ales să îl ascundă cu doar câteva degete de la o mână.

În partea de jos a corpului, Britney Spears a pus un emoji mic, lăsându-i pe fani să observe tatuajul pe care aceasta a ales să și-l facă în zona intimă. Nu este însă prima dată când aceasta apare într-o așa ipostază, semn că se mândrește foarte tare cu fizicul ei.

"Vă iubesc pe toți așa de muuuult." a fost mesajul scris de artistă, lângă această fotografie.

Fotografia nu a fost deloc criticată de admiratorii vedetei, ci, din contră, aceștia au avut doar cuvinte de admirație la adresa ei. Mai mult, ei i-au întors toate sentimentele de dragoste înapoi. 

Britney Spears se pregătește să devină mamă

Britney Spears nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară, de data aceasta cu logodnicul ei, Sam Asghari. Vestea a fost dată chiar de artistă, pe rețelele de socializare. Artista a lipsit o bună bucată de vreme din mediul online, însă acum fanii au aflat și motivul absenței sale.

Britney Spears le-a povestit fanilor că nu se aștepta să rămână însărcinată. Inițial, vedeta a crezut că s-a îngrășat de la mâncare, dar în urma unui test de sarcină a aflat că ea și iubitul ei vor avea primul copil împreună. 

„Am slăbit mult ca să merg în excursia din Maui, iar acum urmează să pun totul la loc.. M-am tot gândit: oare ce se întâmplă cu stomacul meu?! Soțul meu mi-a zis că e de la mâncare, dar am făcut un test și.....ei bine, vom avea un copil!

Crește pe zi ce trece (burta n.r). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna! Nu voi mai ieși atât de mult din casă din cauza paparazzilor. E greu, pentru că atunci când am mai fost însărcinată, am avut depresie perinatală, e absolut oribil. Femeile nu prea vorbeau despre asta pe atunci..

Acum nu mai e așa, ii mulțumesc lui Iisus. De data asta am de gând să fac multă yoga, chiar și în fiecare zi!”, a fost mesajul vedetei internaționale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel