Brigitte Pastramă, probleme de sănătate. Vedeta are dureri groaznice: "Se umflă tare"

Data publicării:
Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Brigitte Pastramă, sursa foto Instagram

Brigitte Pastramă a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Soția lui Florin Pastramă are dureri insuportabile.

Recent, Brigitte Pastramă a fost invitată în cadrul emisiunii X-tra Night Show, acolo unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a muncit în ultima perioadă la terasa pe care urmează să o deschidă, iar acum are dureri îngrozitoare în zona dreaptă a corpului. Vedeta a mărturisit că nu a reușit să ajungă până acum la medic, deși durerile sunt din ce în ce mai intense.

 

”Mă doare toată partea dreapta, tot tot. Sper să fie de la curent, să nu fie alte probleme. Mă doare foarte rău, rău de tot, uneori noaptea mă trezesc amorțită total.

Am niște gâlme, am zis să mă duc să-mi fac un RMN, am multe, se umflă tare. Am lucrat foarte mult la terasă că nu erau puse geamurile. Mă doare de o lună și ceva, de la mijlocul coloanei”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 

Brigitte Pastramă își dorește să devină din nou mamică

 

Brigitte Pastramă a mărturisit că ea și Florin Pastramă își doresc un copil. În trecut, vedeta a apelat la fertilizarea în vitro, însă s-a simțit foarte rău, iar pe lângă asta a pierdut și sarcina. Acum, cei doi fac tot posibilul să aducă pe lume un copil pe cale naturală.

”Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău. După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelașii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

 

Citește și:Brigitte Pastramă îi plătește chirie fostului soț, Ilie Năstase: „Nu suntem cu banii la pământ”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel