Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat. Cine a fost cel care a făcut primul pas: ”Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu”

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte și Florin Pastramă au împlinit doi ani de căsnicie. Cei doi au lăsat toate răutățile la o parte și s-au împăcat. 

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă de-alungul timpului căsnicia lor a fost presărată cu certuri și acuzații, iată că acum lucrurile s-au mai calmat între cei doi.

La aniversarea a doi ani de căsnicie, Florin Pastramă a făcut primul pas către frumoasa lui soție și a mers la Biserică după ea, pentru a sta de vorbă, a dezvăluit Brigitte pentru Antena Stars. Cei doi au avut parte de o împăcare romantică și spun că de acum totul va fi mult mai bine. 


Brunetă speră ca soțul ei să nu se mai supere atât de rapid și să nu mai părăsească căminul conjugal. Ba mai mult, mama lui Florin Pastramă a fost cea care s-a implicat pentru ca cei doi să își găsească liniștea în relația de cuplu. Aceasta a stat de vorbă cu Brigitte și a rugat-o să îi fie alături fiului ei. 


”Era chiar înainte cu o seară de rugăciune. Mândria stă în fața decăderii. Am zis să fiu cea care lasă de la ea. Și așa mi-a zis și ea. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. M-am gândit că poate o să aibă și el o maturitate și nu va mai pleca de fiecare dată când sunt probleme”, a povestit Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

 
Bruneta speră că nu se vor mai certa și spune că în unele cazuri, au fost influențe negative și din afara relației și își dorește ca soțul ei să nu mai aplece urechea către cei care nu le vor binele. 


”Toată lumea știe că dacă te-ai certat. Împăcarea e mai dulce. Am avut o împăcare frumoasă și sper să ne țină. Eu îmi doresc ca el să nu mai fie atât de orgolios și să gândim cu sufletul. Și să nu ascultăm de răutățile pe care le spun cei care ne dau sfaturi de pe margini”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Mărul discordiei dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu. Querida a spus tot: „Ea m-a văzut întotdeauna ca pe o rivală”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel