Brigitte și Florin Pastramă au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. Cei doi și-au recunoscut faptele

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte și Florin Pastramă sunt acuzați că ar fi vândut măşti de protecţie contrafăcute. 

După ce s-au făcut percheziții la Brigitte și Florin Pastramă acasă, s-a decis ca cei doi să fie plasați sub control judiciar timp de 60 de zile. 

Cei doi soți și-au recunoscut faptele, dar au susținut că nu știau că vânzarea acelor măști constituie o infracțiune, potrivit Antena Stars.

 
Autoritățile s-au autosesizat după ce Brigitte Pastramă a promovat măștile contrafăcute pe mai multe site-uri, au precizat surse pentru gândul.ro. 


Florin Pastramă a fost întrebat chiar în cadrul unei emisiuni dacă măștile sunt originale, iar răspunsul său a fost: „Da, sunt originale”.


Brigitte este cea care a avut ideea de a vinde măști contrafăcute. Aceasta ar fi comandat produsele din China și le-ar fi vândut pe un site înființat chiar de ea, dar și pe pagina electronică a unui celebru magazin online.


„Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit Antena 3

 

Citește și: Ce pensie URIAȘĂ primește Ion Țiriac de la stat. Fostul jucător de tenis nu ar fi ridicat niciun ban din anul 1999



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel