Brigitte și Florin Pastramă, taxați de polițiști după ce au participat la o petrecere privată: "Au fost diverse discuții"

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte și Florin Pastramă au fost amendați de poliție, după ce au participat la un eveniment în familie.

Brigitte Pastramă a mărturisit, de curând, că ea și soțul ei Florin au fost amendați, după ce au participat la o petrece în familie, mai exact la un botez. Vedeta a mărturisit că până la acest eveniment de la care nu aveau cum să lipsească, ea și soțul ei nu au mers la alte petreceri în pandemie.

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florn. Nu aveam cum să refuzăm. Familia este foarte mare.

Când a venit Poliția noi eram la masă, venisem de o oră și jumătate. Nu știu cine a anunțat Poliția. Internetul nici nu funcționa.

Deci nu știu cine ar fi putut să anunțe Poliția. Am postat abia a doua zi un video, când mi-a venit și amenda.

A fost unicul eveniment la care am participat în pandemie. Când au venit echipajele, au fost diverse dicuții.

Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la capacitate de 30%”, a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show.

Și vlogger-ul Selly a fost amendat, după ce și-a petrecut ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov, la o petrecere alături de mai mulți prieteni, dar și maneliști de renume. Organele de poliție s-au sezisat, după ce, pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe de la eveniment.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel