Brigitte Sfăt, operată de urgență: ”Am suferit o intervenție deosebit de grea”. Cum se simte acum vedeta

Data publicării:

Brigitte Sfăt trece prin momente extrem de dificile, ajungând de urgență pe mâinile specialiștilor.

Brigitte Sfăt trece prin momente de cumpănă, după ce a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Vedeta, care se află în plin proces de divorț cu Florin Pastramă, a postat pe Instagram o fotografie, dar și un mesaj, care a băgat pe toată lumea în panică. Aceasta apare întinsă pe un pat de spital, cu o branulă în mână. De asemenea, în dreptul fotografiei, Brigitte spune că cel care îi este încă soț în acte nu a fost alături de ea, deși intervenția a fost una dificilă. Totuși, bruneta nu a oferit prea multe explicații despre starea sa de sănătate, asigurându-și doar urmăritorii că este bine.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Motivul pentru care Brigitte Sfăt își dorește să divorțeze de Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a luat o decizie radicală, în urmă cu puțin timp. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cea care a a confirmat divorțul este chiar soția lui Florin Pastramă. Bruneta a declarat că s-a săturat să trăiască în scandaluri și să-i fie pătată imaginea. Cei doi vor divorța la notar.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imagea publică”, a spus Brigitte Sfăt, in exclusivitate pentru Click!.

„Eu nu mai am bărbat”

Deși acum, ajunsă pe patul de spital, și-ar fi dorit ca Florin Pastramă să îi fie alături, în urmă cu ceva timp, aceasta mărturisea faptul că nu mai are oficial bărbat, declarându-se o femeie singură.

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor 3 ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii. 

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care pur și simplu nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”,  a spus Brigitte pentru Antena Stars, potrivit fanatik.

Brigitte l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă

Vedeta pare destul de afectată de situația în care a ajuns cu Florin Pastramă și, spune ea, cel mai mult o deranjează faptul că oamenii o asociază cu diferitele scandaluri în care a fost implicată, de-a lungul timpului. În acest sens, Brigitte a luat o decizie radicală și îi interzice bărbatului să mai calce în casa ei.

„În perioada asta am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public s-a văzut altceva.

Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’. 

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a adăugat Brigitte.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Lili Sandu și iubitul ei după ce au devenit părinți: ”Relația de cuplu nu mai există”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel