Brigitte Pastramă, scandal URIAȘ cu o casă de modă, după ce ar fi vândut măști contrafăcute

Data actualizării: | Data publicării:
Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte Pastramă are mari probleme după ce ar fi vândut măști de protecție contrafăcute. Cum se apară fosta soție a lui Ilie Năstase?

Casa de modă Louis Vuitton îi cere despăgubiri lui Brigitte Pastramă, fosta soţie a lui Ilie Năstase, după ce aceasta ar fi vândut măști de protecție contrafăcute. 


Brigitte și Florin Pastramă au fost ridicaţi de poliţişti în luna iulie anul trecut după ce au fost suspectați că ar fi vândut măști sanitare contrafăcute inscripţionate cu siglele unor firme de lux. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mostre din măşti și au fost trimise la toate casele de modă. Compania Louis Vuitton a finalizat expertiza şi ar fi anunţat că se constituie parte civilă în proces.


Reprezentanţii celebrei case de modă au anunţat poliţiştii care anchetează acum cazul soților Pastramă, că produsele vândute de cei doi sunt false. 


Avocaţii casei de modă Louis Vuitton au declarat că vor cere daune soților Pastramă, notează Gândul.ro


„Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil.


Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a spus Brigitte Pastramă, anul trecut, după ce ea și soțul ei fost ridicați de poliție. 

 

Câți bani au câștigat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute

 

Potrivit wowbiz.ro, firma care comercializa măștile, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 374.730 lei, la jumătatea celei din anul precedent. Profitul a fost și el la jumătate, adică 85.202 lei (17.000 de euro) iar datoriile firmei au ajuns la peste un milion de lei. Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, firma avea de recuperat creanțe de 423.049 lei și mai avea în conturi doar 8.937 lei, la data bilanțului anual.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel