Brigitte Pastramă, singură în fața bolii. Vedeta dezvăluie că a fost abandonată de familie în spital: „Până la urmă, totul e trecător”

Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda
Descriere foto: Sursa foto: Brigitte Pastramă, captură YouTube/ In Oglinda

Brigitte Pastramă menționează un episod trist din viața ei. O singură persoană a venit la spital pentru a îi fi alături.

Brigitte Pastramă, cunoscută pentru forța și rezistența sa, a dezvăluit o latură dificilă a vieții sale. Deși s-a remarcat drept o femeie puternică, în spatele fațadei se află o poveste emoționantă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mărturisit despre un moment dureros în care a fost lăsată singură pe patul de spital, unul dintre motivele care au determinat-o să ia o decizie radicală: să plece definitiv din România.

Acum un an, Brigitte Pastramă a trecut printr-o perioadă dificilă de sănătate, fiind nevoită să petreacă câteva zile în spital. În acele momente delicate, singura persoană care a fost alături de ea a fost fiica sa, Sara. Realizând că în afara familiei sale nu a avut sprijinul sincer al apropiaților, Brigitte a simțit un gol emoțional profund.

Această confruntare cu realitatea i-a adus claritate și a determinat-o să ia o hotărâre importantă pentru ea și viitorul fiicei sale. A fost momentul în care a decis să se mute definitiv din țară, ca urmare a experienței dure prin care a trecut. Astfel, Brigitte a ales să își înceapă o nouă etapă de viață, căutând un mediu mai propice pentru a se simți cu adevărat sprijinită și împlinită.

Cine are grijă de mine la bătrânețe

În spatele imaginii publice puternice, Brigitte Pastramă a dovedit că și ea, ca oricine altcineva, are momente dificile și că își urmează propriul drum în căutarea fericirii și a armoniei personale.

„Am avut anul trecut un episod în care am fost pe un pat de spital și unica persoană care a venit la mine a fost fata mea. În momentul acela mi-am zis ce rămâne în viața asta, decât copiii? Până la urmă, totul e trecător. Aveam 45 de ani atunci și mă gândeam: cine are grijă de mine la bătrânețe? Trebuie să am grijă de copiii mei să nu devină drogați, să trăiască precum o plantă agățătoare. De atunci am înscris-o la o școală privată și am vrut să elimin tot ce înseamnă droguri, alcool din viața Sarei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru wowbiz.ro.

Fiica a ales un „liceu games”

La 6 luni după hotărârea ei, Brigitte Pastramă a făcut realitate din visul său. A început o nouă viață alături de fiica sa, Sara, în frumosul Dubai. Pentru ea, prioritățile au fost clare: să ofere fiicei sale un viitor strălucit și să îi ofere sprijinul necesar pentru a-și urma pasiunea. Astfel, Brigitte a investit timp și resurse financiare pentru ca Sara să poată studia la un prestigios liceu cu oportunități promițătoare în industria jocurilor video, acolo unde și-a dorit să își construiască o carieră.

„Eu nu am făcut neapărat o investiție imobiliară. Am făcut acest lucru ca un sacrificiu, pot spune, pentru că îmi doresc ca fetița mea să studieze într-o țară safe, unde nu are acces la droguri și la alcool. Nu se găsește alcool în magazine. A ales un liceu games, ceea ce înseamnă și multă inginerie robotică. Este un liceu cu perspective foarte bune. Se numește liceul viitorului, ea și-a ales cursurile. Ea ar vrea să facă psihologie, dar a ales și business. Eu aș fi vrut altceva pentru ea, IT,  dar acum vedem pe ce o să rămână”,  a declarat Brigitte pentru Viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 17:15 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience