Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza operațiilor estetice: „Puteam să mor în orice clipă”

Data publicării:

Brigitte Pastramă a apelat la bisturiul medicului estetician de mai multe ori. Vedeta a fost la un pas să-și găsească sfârșitul din cauza unei intervenții chirurgicale.

Brigitte Pastramă și-a făcut prima intervenție chirurgicală în 1997. Câțiva ani mai târziu, după ce a născut, vedeta a fost nevoită să treacă printr-o nouă operație, după ce sânii ei s-au deformat din cauza alăptării. 


”Când am alăpat a trebuit să mă reoperez, aveam 24 de ani și mi-am schimbat implanturile. Serul fiziologic e un lichid cu sare, foarte greu.”, a spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show, de la Antena Stars.


Imediat după operație, vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor, de data aceasta, din cauza unei probleme care îi punea viața în pericol. 
Brigitte Pastramă a avut complicații post operatorii, din cauză că nu a fost cusută șa aerola mamară, ci s-au folosit plasturi. Vedeta a făcut embolie pulmonară. 


”Eu n-am fost cusută la aerolă și mi s-au pus doar niște plasturi, nu mi s-a făcut anti-coagulant, la opt zile am făcut emobolie pulmonară. Avem un plământ în infarct, cel drept, și aveam un cheag de sânge și puteam să mor în orice clipă.”, a mai spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel