Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier. Ce mesaj i-a transmis vedeta celui care a lovit-o

Data publicării:
Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte Pastramă a fost vitctima unui accident auto. Soția lui Florin Pastramă a povestit tot ce s-a întâmplat și i-a transmis și un mesaj celui care a lovit-o.

În utima vreme, Brigitte Pastramă este pusă pe fapte mari și muncește de zor la renovarea casei. Vedeta a vrut să se ocupe singură de achiziționarea materialelor, astfel că a plecat să cumpere cele necesare. În drum spre casă, cu mașina încărcată de diverse materiale de construcții, Brigitte Pastramă a fost implicată într-un accident auto. Mai exact, vedeta a fost nevoită să se dea din calea unui vitezoman, care circula pe contrasens.

Încercând să îl evite, Brigitte Pastramă  a tras de volan și s-a oprit direct într-un stâlp, făcându-i mașina praf. Cu nervii întinși la maximum, Brigitte nu a mai rezistat și, ajunsă acasă, a răbufnit, transmițându-i șoferului teribilist și un mesaj.

„Am făcut și accident. A intrat unul pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe.

Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă.

 

Citește și: Brigitte Pastramă, umilită de Amalia Năstase în timpul căsniciei cu Ilie Năstase. Ce dezvăluiri a făcut bruneta: „Ea mergea cu el, iar eu stăteam afară”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel