Brigitte Pastramă a rămas cu sechele după infectarea cu Covid-19: „Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după covid”

Data publicării:
Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars
Descriere foto: Brigitte Pastramă, captura foto Antena Stars

Brigitte Pastramă s-a vaccinat anti-Covid și spune că abia acum a reușit să scape de problemele cauzate de virusul SARS-CoV-2. 

Brigitte Pastramă a trecut prin clipe foarte grele după ce a fost infectată cu Covid-19. Vedeta spune că a fost cea mai urâtă perioadă din viața ei, iar acum este foarte fericită deoarece s-a vaccinat. Bruneta a mărturisit că a rămas cu sechele după ce a luat virusul ucigaș, iar acestea au dispărut la doar câteva zile după ce s-a vaccinat. 


„Chiar acum câteva zile am făcut reapelul, am scăpat, Doamne ajută. O să pot și eu să călătoresc ca tot omul. Mi-a făcut foarte vaccinul ăsta, pentru că eu rămăsăsem cu sechele după covid și la nicio zi după ce am făcut primul vaccin am început să respir bine și mi-am revenit. Mănânc la fel și am slăbit. Mi s-au întâmplat niște chestii foarte urâte după covid. Aveam metabolismul foarte, foarte încet. Acum am mai multă energie, respir cu ambele sinusuri și nu am avut reacții advserse. Cam în 10 zile după primul vaccin am slăbit 4 kilograme mâncând la fel. Sunt mult mai energică. N-am mai fost deloc obosită”, spus Brigitte Pastramă la Xtra Night Show. 


Brigitte Pastramă este plină de energie și dornică să facă lucruri noi pentru afacerile ei. Aceasta vrea să își facă o fabrică, iar pentru asta are nevoie de niște utilaje aduse de pe alt continent. 


„De când nu mai sunt așa restricții, avem petreceri, evenimente mici. Am avut o întâlnire cu cineva care dorește să cumpere și proiect și absolut tot. Am achiziționat în urmă cu un an cu teren. Am luat autorizația și nu prea aș vrea să construiesc eu și doresc să vând, pentru că doresc să-mi fac o fabrică. O să plec pe alt continent ca să aduc utilajele și m-am gândit că mai bine vând terenul și cumpăr o hală de producție. E în Sectorul 2. Profil pentru copii”, a adăugat vedeta.

 

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună. Cum l-a așteptat bruneta acasă pe soțul ei, după scandalul de proporții

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel