Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună. Cum l-a așteptat bruneta acasă pe soțul ei, după scandalul de proporții

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Florin Pastramă s-a întors acasă, după ce între el și Brigitte Pastramă a avut loc un scandal de proporții.

Brigitte și Florin Pastramă au avut parte de un moment tensionat în  relația lor, motiv pentru care soțul brunetei a decis să plece de acasă.  Timp de câteva zile, acesta a locuit alături de mama lui, în casa părintească, din cauza discuțiilor care au la bază problemele financiară apărute în ultimul timp în familia Pastramă.

Cu toate astea, Florin Pastramă nu a putut să stea prea mult timp departe de soția lui, motiv pentru care a decis să facă primul pas spre împăcare. Acesta a sunat-o pe Brigitte și i-a spus că se întoarce acasă pentru a-și lua un sacou pentru un eveniment. Aceasta i-a spus că este plecată în oraș, însă ea era chiar pe capeaua din sufragerie. Brigitte Pastramă a încercat să se ascundă, însă mașina din garaj a dat-o de gol. 

Brigitte Pastramă i-a mărturisit soțului ei că nu este de acord cu venirea lui acasă, în condițiile în care până acum nu i-a dat nici măcar un mesaj. Cu toate astea, Florin Pastramă a remarcat faptul că soția sa poartă rochia pe care el i-o achiziționase, din Dubai și s-a gândit că, deși nu vrea să arate acest lucru, și Brigitte i-a dus dorul zilele trecute.

”Am venit pentru că ești soția mea, că te iubesc și în mare parte mi-am rezolvat problemele, doar că trebuie să mă mai duc un pic. Am vorbit la telefon și s-a rezolvat, mâine o să meargă mama să semneze. Văd că ești îmbrăcată în rochiță, tu dormi în rochie?!”, i-a spus Florin Pastramă soției sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel