“Bravo, ai stil!” - Generația 2023: Cele 10 concurente luptă pentru premiul de 100.000 de lei și titlul de Cea mai stilată femeie din România

Data publicării:

În această seară, de la ora 19:00, pe Kanal D2, porțile se deschid din nou pentru cele 10 concurente de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8, pe care telespectatorii au avut ocazia să le vadă pentru prima dată aseară, odată cu marea lansare a noului sezon “Bravo, ai stil!”

 În această seară, telespectatorii vor fi martorii unei noi defilări de modă impresionante, în care acestea își vor etala veleitățile artistice și își vor exersa argumentația, sub privirile atente ale juraților emisiunii – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.

“Se anunță, din câte am văzut eu deja, un sezon spectaculos. Știm cu toții că trendurile se schimbă de la un sezon la altul, însă, în egală măsură, știm că stilul rămâne, indiferent de transformările prin care trece moda”, a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului.

            Frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România, precum și premiul de 100.000 de lei, cele zece concurente au făcut deja cunoștință cu podiumul de la “Bravo, ai stil! și cu prima jurizare de ieri seară.  Cum se vor descurca tinerele în continuare, după o prima ediție în care au primit “botezul” Juraților, puteți urmări în această seară, de la 19:00, la Kanal D2.

“Doamnelor, domnilor, bine ați venit la show-ul în care cele mai creative minți și cele mai luptătoare concurente au intrat în lupta pentru un mare vis și un premiu uriaș, de 100.000 de lei”, a spus Ilinca Vandici.

Nu ratați un show fabulos, “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni până vineri, de la 19:00, numai la Kanal D2!

 

Cine sunt cele 10 concurente “Bravo, ai stil!” sezonul 8.

 

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România intră în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil!”, sezonul 8. 

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Din 2 aprilie, cele zece concurente vor fi admirate de o întreagă țară și se vor afla sub lupa atentă a celor trei jurați și mentori – Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu.  

Vezi aici cine sunt cele 10 concurente “Bravo, ai stil!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel