Brad Pitt răspunde acuzațiilor Angelinei Jolie potrivit cărora l-ar fi "agresat" pe unul dintre copiii lor

Data publicării:
 Angelina Jolie și Brad Pitt, captura foto Youtube
Descriere foto: Angelina Jolie și Brad Pitt, captura foto Youtube

Brad Bitt a avut o primă reacție după acuzațiile aduse de Angelina Jolie.

Marți , ca parte a unei bătălii juridice în curs de desfășurare privind vinăria franceză pe care fostul cuplu a deținut-o, Jolie a depus o plângere încrucișată care conținea noi acuzații de abuz împotriva lui Brad Pitt.

În documentele depuse în instanță, care au fost obținute de The New York Times, avocații lui Jolie au susținut că presupusa altercație a avut loc la bordul unui avion privat în 2016, unde Jolie, în vârstă de 47 de ani, a susținut anterior că cei doi au avut o ceartă care a dus la divorțul lor.


Documentele susțin că Pitt "l-ar fi sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față" și "ar fi apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o". Pitt, în vârstă de 58 de ani, este acuzat, de asemenea, că "a turnat bere pe Jolie și "bere și vin roșu pe copii".

Într-o nouă declarație trimisă la CNN, reprezentanții lui Pitt au respins aceste afirmații, numindu-le "complet false". The Independent l-a contactat pe Pitt pentru comentarii suplimentare.

Documentele mai precizează că Jolie le-a spus oficialilor FBI că Pitt "a apucat-o de cap", "a scuturat-o:, "a împins-o în peretele băii" și a lovit în mod repetat cu pumnul în tavanul avionului.

Înregistrările obținute de Rolling Stone și de alte publicații spun că izbucnirea a avut loc după 90 de minute de zbor între Franța și Los Angeles, pe 14 septembrie 2016.

În declarația sa, Jolie a susținut că acțiunile lui Pitt i-au speriat pe cei șase copii ai lor, care aveau între opt și 15 ani la acea vreme.

Vedeta Maleficent a mai susținut că Pitt a consumat mai multe băuturi alcoolice în timpul zborului. Când avionul a aterizat, ea a spus că acesta a suferit pagube în valoare de 25.000 de dolari (22.000 de lire sterline) din cauza vinului roșu vărsat.

 

Nu au fost formulate acuzații în urma unei anchete privind incidentul "din cauza mai multor factori", potrivit Rolling Stone.

 

În 2016, Pitt a negat acuzațiile că ar fi fost abuziv cu unul dintre copiii săi în avionul privat, potrivit The Independent.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel