Bogdan Mocanu a ajuns pe mâinile medicilor. Boala nemiloasă de care îi e teamă: „Mi-e frică să nu fie afectat un organ interior”

Data publicării:
Bogdan Mocanu, foto Instagram
Descriere foto: Bogdan Mocanu, foto Instagram

Bogdan Mocanu se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Artistul a ajuns pe mâna medicilor, după ce starea lui s-a agravat.

Bogdan Mocanu a mers să facă mai multe investigații medicale, după ce s-a simțit tot mai rău: a experimentat atacuri de panică, probleme cu vederea și a avut nivelul glicemiei foarte ridicat. Cea mai mare teamă a vedetei este să nu aibă diabet, iar așteptarea rezultatelor îl devastează.

 

„Dacă tot mi-am făcut cu diabetul, cu sângele, cu hemoglobina și media glicemiilor în ultimele 3 luni, am zis să fac și astea cu ochii și cu inima, să-mi iau de o grijă. Eram un pic panicat, încă nu am rezultatele, dar sunt un pic mai liniștit că le-am făcut. Am stat în ultima perioadă doar pe glicemii mari și diabetul e o boală așa mai necruțătoare, să zic și mănâcă ușor ușor dacă stai pe glicemii mari și nu o controlezi. Mi-e frică să nu fie afectat un organ interior, dar asta o să aflu mâine sau poimâine când aflu rezultatul.”, a declarat Bogdan Mocanu pentru Antena Stars.

 


Artistul recunoaște că nu are un stil de viață foarte sănătos și că nu a făcut analizele anuale la timp. De asemenea, faptul că petrece foarte mult timp la laptop i-a afectat vederea. 


”Ce am reușit să aflu astăzi este că sunt OK cu inima. La ochi... nu văd bine cu ochiul drept, nu știu cum se cheamă, am o chestie 25%. Sunt bine cu absolut orice, dar analizele de sânge nu mi le-au dat încă, le aștept mâine. Sper să nu fie nimic grav pentru că numai asta îmi lipsea acum în perioada asta. Analizele periodice trebuia să le fac acum mai mult timp, dar a trecut ceva timp și în ultimele zile am început să fac niște atacuri de panică, chestii care nu mi se întâmplau înainte și vreau să nu mă mai gândesc. Pierd nopți aiurea, majoritatea muncii pe care o depun implică laptop, telefon, stres acumulat.”, a mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel