Bogdan de la Ploiești, drama care l-a făcut să aleagă cariera muzicală: Ori era fotbal, ori era muzică

Data publicării:
Youtube / Bursucu, Bogdan de la Ploiești
Descriere foto: Youtube / Bursucu, Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a crescut într-o familie care a încercat să îi ofere o educație cât mai bună. La o vârstă fragedă, artistul de 28 de ani s-a confruntat cu o problemă misterioasă ce l-a marcat până acum. Încercând să fie ascultător, Bogdan DLP s-a confruntat cu viața reală la doar 16 ani, atunci când a fost nevoit să ia decizii singur.

Tatăl lui Bogdan de la Ploiești s-a implicat activ în creșterea și educația fiului său. Una dintre lecțiile pe care i le-a oferit a fost să îl susțină pe artist să nu fumeze, lucru pe care Bogdan de la Ploiești l-a respectat. Nici astăzi, el nu a încercat să fumeze, chiar dacă mai vizitează narghileaua din cânt în când.

Pe lângă vorbele părintelui, Bogdan de la Ploiești recunoaște că și sportul a avut o implicare considerabilă. Fiind fost sportiv de performanță, cu 11 ani de fotbal în spate, Bogdan spune că nu se potrivea fumatul cu mișcarea, dar și că a fost campion național la juniori.

„Părinții mei m-au educat în felul următor: „Tată, te rog să nu fumezi că nu e bine”. Nu am fumat niciodată, nici acum nu fumez. Mai fumez narghilea, dar nu cred că se pune. 

Nu am avut nicio curiozitate. Mi s-a tras și din faptul că am făcut 11 ani fotbal. Tata mă dusese la fotbal, voia să devin fotbalist. Eram în lotul național al României, campion național la juniori. Am jucat la Petrolul Ploiești”, spune Bogdan de la Ploiești, în podcastul lui Bursucu.

 

Youtube video image

Evenimentul tragic de la 16 ani

Când avea 16 ani, Bogdan de la Ploiești s-a confruntat cu o greutate a vieții, dar artistul de manele a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre acel eveniment. El spune că este ceva ce ține de planul personal și că nu va discuta niciodată în detalii ce s-a întâmplat. Ce transmite publicului este că s-a întâmplat ceva foarte grav pentru el, că adormea plângând noaptea și că, la un moment dat, a avut o decizie de luat.

„A fost o etapă din viața mea în care a trebuit să aleg. Ori e fotbal, ori e muzică. Am ales muzica pentru că aveam o șansă să fac bani. Nu te gândi că era vorba de bani mulți, dar conta orice ban. Am avut o perioadă cu părinții mei în care mi s-a oferit educația, după care a fost o perioadă în care am rămas singur, fără nimic, câțiva ani. Exact atunci a fost sclipirea mea. Acolo nu am picat, deși trebuia să pic 100%. Trebuia să pic pentru că, dintr-un copil răsfățat cum eram eu, e puțin mai greu să o iei pe picioarele tale. Asta am făcut eu, ce credeam că nu o să pot fac niciodată”, spune Bogdan de la Ploiești.

 

„La 16 ani s-a întâmplat ceva ce ți-a schimbat viața, ce s-a întâmplat?”, întreabă Bursucu, la care artistul a răspuns:

S-a întâmplat ceva, da. Dar nu o să spun niciodată, e ceva al meu. Pot să spun doar că a fost ceva foarte greu pentru mine și pentru copilăria mea. Dar, din nou, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi s-a întâmplat. Adormeam noaptea plângând. După toată treaba asta am ieșit învingător. A fost un proces din care a trebuit să iasă un produs. Dar s-a terminat bine.

Alesesem strada. Mi se păruse interesant pentru că, alegând strada, am putut să culeg ce n-au reușit alți colegi de-ai mei. Și când am ajuns la succes, cu ce aveam eu în spate, s-a pupat perfect. Parcă, cumva, Dumnezeu mi le-a făcut pe toate. Și dacă mi se întâmplă ceva acum rău, zâmbesc, știu că acesta e traseul meu. Cred că e un avantaj”, încheie Bogdan de la Ploiești, în podcastul lui Bursucu.

 

 

 

 

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel