Bogdan de la Ploiești a intrat într-o „căsnicie” fără să vrea. Cristina Pucean a aflat abia acum: I-am zis să nu mă pună să merg la avocat

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Bogdan de la Ploiești a făcut declarații incendiare despre fosta sa „căsnicie”. Cristina Pucean a aflat cu ocazia podcastului lui Bursucu. Cum a intrat artistul de manele într-o relație serioasă fără să vrea.

Bogdan de la Ploiești a fost însurat în urmă cu mai mulți ani cu o tânără care, spune el, și-a dorit căsnicia cu el, dar sentimentul nu era reciproc. Căsătoria a fost făcută în urma unei provocări de la un joc cu niște prieteni spune artistul.

„Însurat ai mai fost”, spune Buruscu, în podcastul său, la care Bogdan de la Ploiești răspunde: 


„Da, o săptămână. Ți-am mai zis că am numai hituri, și în muzică, dar și în viață. La un joc pierdusem și a trebuit să mă însor. Eu zic că alții au făcut și mai rele în contexte din astea. Mai țin minte cum o chema, era cu L. Eram într-o relație.

Provocarea venise din partea unui prieten, care el făcuse o provocare gravă dată de mine. Ca să se răzbune a dat provocarea asta. Aveam peste 18 ani oricum. Ea a vrut să o facem. După 2 săptămâni am divorțat. I-am zis să nu mă pună să merg la avocat să facem divorț că nici nu aveam așa mulți bani. Ne-am dus și la starea civilă, am făcut petrecere, cu lăutari, cu tot. Părinții mei nu știau, nu au fost invitați. Chemasem vreo 50-60 de persoane, la un local. Nu mă îmbrăcasem în ginere. A fost cununia și o petrecere after-party”, spune Bogdan de la Ploiești, în podcastul lui Bursucu.

Youtube video image

Cristina Pucean abia a aflat

Partea care a uimit pe toată lumea este cea în care Bogdan de la Ploiești spune că iubita sa, Cristina Pucean, nu a știut până la podcastul lui Bursucu că el a mai fost căsătorit.


„Ai tăi cum au aflat că ești însurat?”, întrebă Bursucu.


„Cred că au aflat după un podcast din ăsta, păi când să afle?”, spune Bogdan de la Ploiești.


„Dar Cristina când a aflat că ai fost însurat?”, spune Bursucu.


„Uite acum. Trecutul e trecut. Asta e chestia cu trecutul. Într-adevăr, nu trebuie să influențeze prea mult deciziile noastre din prezent, dar ce putere aș avea eu să intru în trecutul Cristinei să fac mutări sau schimbări? N-am cum și nici ea nu are cum la mine. Asta trebuie să înțeleagă orice om, că în viață mai faci și decizii greșite.

Cristina, de exemplu, a trecut printr-o chestie foarte gravă. Îi luase casa foc, pierduse un nepoțel. Tatăl ei ajunsese... cu problemele pe care le avea, pierduse banii, hainele pe care le avea, tot ce investise. Uite, câteodată suntem egoiști noi oamenii. Fiind femeia mea, m-am gândit cât de greu e să pierzi totul și să o iei de la început. În acel moment poți face greșeli.


Fosta ei relație, de exemplu, s-a întâmplat pentru că era într-o fază nasoală, altfel n-ar fi acceptat. Nu poți judeca. Când ești artist și ajungi la un anumit nivel nu ai cum să ascunzi anumite lucruri. Să zicem că nu găsești, dar tot ies la iveală. Apar mai devreme sau mai târziu”, încheie Bogdan de la Ploiești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel