Bogdan Boantă a slăbit 10 kilograme cu dieta lui Carmen Brumă: „Dulciuri am avut voie o dată, în a șasea săptămână”

Data actualizării: | Data publicării:

Bogdan Boantă a trecut printr-o transformare uimitoare, a reușit să dea jos 10 kilograme în două luni. 

Bogdan Boantă este unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori din România. Fostul concurent de la Asia Express a slăbit 10 kilograme în doar două luni. Bogdan a apelat la dieta lui Carmen Brumă după ce a observat că s-a îngrășat destul de mult în perioada pandemiei. Rezultatele au fost uimitoare, iar îndrăgitul dansator s-a declarat foarte mulțumit de sfaturile primite de la nutriționist. 


„E un sentiment plăcut să mă revad așa cum eram odată, în vremurile bune. Mă plăceam, dar treceam cu vederea unele aspecte corporale, mă uitam doar la față, la barbă. Adevărul este că noi după Asia Express nu am mai făcut atât de mult efort, iar fiind coregraf mai mult decât performer nu mai depui același efort. Am mâncat toate mizeriile, toate mâncărurile și s-a depus. Cu ajutorul lui Carmen Brumă am reușit în 8 săptămâni să slăbesc 10 kg și sunt foarte bucuros pentru că pe mine mă sperie ideea de regim”, a spus Bogdan Boantă la Antena Stars. 


Bogdan Boantă spune că a fost nevoit să renunțe la paste și pizza, iar desertul i-a fost interzis pentru câteva săptămâni. Chiar dacă i-a fost greu la început, rezultatele au început să fie vizibile rapid, iar asta l-a încurajat să meargă mai departe. 


„Înainte mâncam foarte multe paste, pizza, burgeri, îmi plăceau foarte mult, însă uite că paste am avut voie să mănânc o dată pe săptămână. Am avut noroc că stând mai mult pe acasă am avut timp (n.r să gătesc), că până acum nu aveam foarte mult timp să gătesc și am început fix să mănânc și mic dejun, înainte nu mâncam dimineața, dar acum m-am obișnuit. Dulciuri am avut voie o dată în a șasea săptămână la un fel de mâncare la care am poftit, și 100 de grame de desert”, a adăugat celebrul dansator. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel