Boala Ralukăi la doar 34 de ani. Maladia care în trecut era doar subiect de teză de doctorat face, astăzi, ravagii la tineri

Data publicării:

Raluka este o artistă în vârstă de 34 de ani. 

Încă de anul trecut a început să aibă probleme cu inima. Problemele au apărut vara trecută când medicii au descoperit că este ceva în neregulă cu inima sa.

„Mi-ai vorbit, mai devreme, de Nosfe, mă crezi că m-am simțit puțin vinovată? De ce? Pentru că eu, de obicei, nu vorbesc despre probleme și nu doar eu fac așa. Foarte mulți oameni din online nu vorbesc despre problemele lor. Vorbesc doar despre lucrurile minunate care li se întâmplă. Vara trecută am avut un moment ciudățel. M-am panicat un pic. Am ajuns la doctor și, după ce m-a consultat, mi-a zis să mai vin peste o săptămână pentru a-mi verifica inima.

M-am dus iar și eram un pic și mai rău. Mi-am făcut un EKG. M-a trimis la Urgențe. Eram suspectă de nu știu ce infarct. Îți dai seama că m-am panicat. Primul instinct a fost să nu cumva să afle nimeni. Voiam să nu mă creadă nimeni victimă. După ce s-a întâmplat problema cu Nosfe, mi-am pus întrebarea aceasta câteva săptămâni la rând: „dar dacă făceam un filmuleț pe Instagram unde să vorbesc despre asta în care să zic că astăzi suntem foarte expuși la tot felul de lucruri?”, a spus Raluka în podcastul lui Gojira.

 

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel