Blue Monday şi Luna Plină în Rac, influenţa pentru fiecare ZODIE

Unsplash.com/ autor Ganapathy Kumar
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ganapathy Kumar

Fie că vrei să crezi sau nu, Blue Monday este o zi oficială şi în acest an, efectele sale pot fi întărite de un aspect astrologic intens şi emoţional, respectiv Luna Plină în Rac. Ce legătura au una cu cealaltă? Află din acest articol!

Blue Monday are loc în acest an pe 17 ianuarie, chiar cu o zi înainte de Luna Plină în Rac. Ne putem aştepta la un cumul de emoţii puternice, dar psihologii şi astrologii vin în ajutor cu recomandări pentru a trece cu bine de aceste zile încărcate.

Blue Monday şi Luna Plină în Rac


"În 2022, Blue Monday se petrece exact lângă Luna Plină în Rac, de pe 18 ianuarie. Un eveniment astrologic menit să ne provoace în mod radical emoțiile. Opoziția Lunii Pline cu Pluto va distruge orice scut/mecanism de protecție și ne va obliga să ne confruntăm în primul rând cu emoțiile negative.

Bineînțeles, în primă fază, le vom observa la alții. Deci dacă în jurul datelor 17-18 ianuarie, este ceva ce te deranjează la oamenii din jurul tău, este clar că ai o problemă. Și că exact ce disprețuiești la alții, exact acele lucruri sunt în tine și nu ți le accepți. Și că depinde doar de tine să faci ceva pentru a găsi o rezolvare.

Tot atunci, Mercur retrograd va fi conjuct cu Saturn, în semnul Vărsătorului, deci vor apărea și multe blocaje la nivel de comunicare.

Astrele îți recomandă să te odihnești în acele zile, să scrii pe o foaie ce te deranjează, să dormi cât mai mult și să nu iei decizii impulsive. Cu răbdare, vei trece peste toate", a precizat astrologul Daniela Simulescu, potrivit ASTROSENS. 

Luna Plină în Rac


Luna Plină arată că vrem să facem o schimbare. Racul vorbeşte de familiar, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini. Capricornul vorbeşte de acum, de viitor, de ce construim.

Luna Plină fiind pe axa Rac - Capricorn, vorbeşte despre noi începuturi în urma unor renunţări. Luna Plină este o fază de genul "până aici se poate. Mai mult de atât nu pot".

Semnele care vor fi cele mai afectate:

Vorbim în primă fază de semnele cardinale. Ele vor fi cele care vor sesiza în jurul lor că se întâmplă lucruri. Dacă ştii că ai în astrogramă Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, vei resimţi din plin Luna aceasta Plină. Acolo e nevoie de un nou început:

Cum vor fi afectate zodiile de Luna Plină de pe 18 ianuarie:


Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Pluto. Este despre cariera, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. Se vor întâmpla lucruri pe plan profesional.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 13 ian 2022, 16:00 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience