Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Data actualizării: | Data publicării:

Fiica Irinei Loghin a vorbit pentru prima oară despre drama prin care trece și despre încercările eșuate de a avea un copil. 

Irinuca, fiica celebrei artiste de muzică populară Irina Loghin, trece printr-o dramă teribilă. În vârstă de 43 de ani, femeia încearcă din răsputeri să rămână însărcinată. A apelat chiar și la ajutorul medicilor și a urmat tratamente chinuitoare pentru a-i putea oferi un nepoțel mamei sale. 


”Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat”, a declarat Irinuca la Antena Stars.

Irinuca Cernea s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu Bogdan Barbu și așteaptă nu nerăbdare să devină mamă. Fiica Irinei Loghin i-a călcat pe urme mamei sale și chiar au avut momente în care au împărțit scena. La rândul ei, Irinuca își dorește să aibă o fetiță. 

”Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat Irinuca Loghin, la Antena Stars, spunând că nașul copilului va fi Fuego. ”Și el mi-a zis de ziua mamei mele că simte că voi avea o fetiță anul acesta”, a mai spus ea. 

 

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

 

Blestemul familiei Irinei Loghin

 


Drama prin care trece acum Irinuca a fost resimțită și de mama sa. Cântăreața de muzică populară nu a putut rămâne însărcinată prea ușor, însă după un tratament medical, a adus pe lume doi copii, pe Irinuca și pe Ciprian Cernea.

“Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a scris Irina Loghin, în cartea “Viața mea este ca un cântec”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel