Binecuvântări pentru Taur, Fecioară și Capricorn. Probleme pentru Pești, Balanță și Rac

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Iată noile previziuni pentru șase zodii!

Din mai, se deschid ușile universului pentru câteva zodii, iar pentru altele se trântesc. Totul are o ordine și noi va trebui să înțelegem că nu avem control absolut. Suntem tributari unor evenimente și depinde doar de noi dacă vom sta în poziția de victimă sau nu. Intrarea lui Jupiter în Taur va veni cu daruri pentru semnele de pământ, iar tranzitul lui Marte în Leu va tuna și fulgera pentru alte semne. Cert este că trebuie să ne întâlnim cu viața așa cum este!

Taur/Ascendent în Taur

O dată la doisprezece ani beneficiezi de tranzitul lui Jupiter, considerat Marele Benefic, în semnul tău! Asta se va întâmpla începând cu 16 mai. Acolo unde ai plantat semințe, acolo vei culege primele roade. Sau îți vei face curaj să pornești pe un alt drum. Unul benefic care o să te ajute să cunoști oameni noi, să îți faci conexiuni și pe care să evoluezi. Jupiter crește, amplifică, expandează. Mai ales dacă ai încredere în tine și o doză suplimentară de optimism. Vei fi chiar printre binecuvântații anului 2023!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel