Tatăl lui Miley Cyrus, nuntă în sincron cu fosta soție. Billy Ray Cyrus s-a căsătorit la numai două luni după ce Tish Cyrus și-a unit destinul cu un alt bărbat

Data publicării:

Miley Cyrus l-ar fi blocat pe tatăl său pe Instagram.

Billy Ray, în vârstă de 62 de ani, s-a căsătorit cu cântăreața Firerose, în vârstă de 34 de ani, și a împărtășit vestea pe rețelele de socializare.

În prima poză, cuplul s-a îmbrățișat într-un câmp împădurit, iar artistul de muzică country era îmbrăcat într-un costum elegant. Este cunoscut pentru atitudinea sa rebelă, de aceea a fost surprins la propria nuntă cu părul împletit în cozi. Imaginea a fost cu atât mai mult „amețitoare” pentru că a fost surprins în timp ce își săruta noua soție pe obraz.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

 

În a doua fotografie, cei doi stăteau împreună pe pământ, arătându-se lungimea părului platinat al lui Firerose.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

 

În a treia imagine, cei doi se îmbrățișau strâns stând mai aproape de cameră, iar Billy Ray își etala verigheta, fiind un element important nou în ținuta vedetei- barba.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Ray Cyrus (@billyraycyrus)

 

Postarea a fost însoțită de următorul mesaj:

"10/10/23 va fi întotdeauna ziua frumoasă și plină de bucurie în care sufletele noastre s-au unit în sfânta căsătorie. A fost cea mai perfectă și etereală celebrare a iubirii pe care ne-am putut-o imagina vreodată. Pentru amândoi să auzim preotul spunând, 'Billy Ray și Firerose Cyrus... acum vă declar soț și soție', a fost momentul sacru în care noul nostru început a luat ființă. Trăiască dragostea!"

Billy Ray le-a mulțumit tuturor celor care s-au implicat în organizarea nunții sale, de la designeri și fotografi până la coafeze și florari.

Înainte de acest moment minunat, Billy Ray a fost împreună cu mama lui Miley Cyrus timp de 29 de ani. Deși au avut mai multe încercări de a repara relația, pe fondul neînțelegerilor au divorțat. Într-un final, artistul și-a regăsit dragostea, în ciuda diferenței de vârstă.

În aprilie 2022, cântărețul Achy Breaky Heart și soția sa Tish Cyrus au decis să încheie căsătoria lor după două tentative anterioare de a face lucrurile să funcționeze.

În cererea finală de divorț, producătoarea de film, fosta soție a lui Billy Ray, Tish Cyrus, a menționat: "diferențe ireconciliabile" ca motiv pentru separarea de Billy Ray.

"Am crescut împreună, am crescut o familie de care ne putem mândri, și acum este momentul să ne urmăm propriile căi", au recunoscut amândoi, notează ThePeople.

Fostul cuplu avea cinci copii și un fiu vitreg: Miley, Noah, Brandi, Trace, Braison și Christopher.

În noiembrie 2022, an în care au divorțat, Billy Ray a anunțat că s-a logodit cu prietena sa, Firerose.

Pe 30 aprilie 2023, Tish a anunțat că s-a logodit cu actorul Dominic Purcell.

Apoi, la 19 august, ea și Dominic s-au căsătorit având nunta în Malibu, cu doar două luni înainte ca fostul ei soț să se căsătorească cu Firerose.

De asemenea, în luna august, Miley l-a dat unfollow pe Instagram tatălui său, Billy Ray.

La câteva luni după aflarea veștii despre divorțul părinților săi, tatăl său s-a logodit cu Firerose, care este suficient de tânără încât ar putea fi sora fiicei sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel