Au milioane de followeri dar ei nu urmăresc pe nimeni. Cine sunt vedetele ”antisociale”

Data publicării:
Billie Eilish, sursa foto Facebook
Descriere foto: Billie Eilish, sursa foto Facebook

Billie Eilish face acum parte din lista vedetelor care nu urmăresc pe nimeni pe Instagram. Ce artiști de la noi se regăsesc pe această listă?

Au milioane de urmăritori, dar ei au decis să nu dea follow nici măcar prietenilor apropiați. Cine sunt vedetele de la noi dar și de peste ocean care au decis să șteargă pe toată lumea din lista de follow de pe Instagram. 

Billie Eilish a decis de curând să dea unfollow tuturor prietenilor de pe Instagram. Artista nu a explicat această decizie. Singurul indiciu dat fanilor a fost o postare pe story unde Billie Eilish a scris: ”Dacă îți urmăresc abuzatorul, dă-mi mesaj privat și-i voi da unfollow. Te susțin.”, semn că această decizie a fost un îndemn de solidaritate pentru victimele abuzului din online. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

Carla's Dreams este artistul de la noi care a apăsat butonul de unfollow de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carla's Dreams (@carlasdreams)

Taylor Swift a declarat în anul 2019 că pentru ea această decizie a contribuit la liniștea interioară. De multe ori artista a simțit presiunea oamenilor care stau mereu cu ochii pe ea. „A fost modalitatea mea de a nu permite ca viața mea să fie controlată și monitorizată de social media.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Beyonce nu își urmărește nici propria mamă pe Instagram. Artista folosește această platforma într-un mod unic. Ea nu dă interviuri și nici nu vorbește cu presa, în schimb, face declarații direct către fanii ei de pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Deși are peste 39 de milioane de fani pe Instagram, cântăreața britanică Adele este cea mai puțin urmărită vedetă din această listă. Adele nu a fost niciodată un utilizator activ al rețelelor de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adele (@adele)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel