Billie Eilish a oprit un concert pentru a-i da un inhalator unei spectatoare care nu se simţea bine

Billie Eilish, sursa foto Instagram
Descriere foto: Billie Eilish, sursa foto Instagram

Cântăreaţa americană Billie Eilish a oprit un concert în oraşul Atlanta pentru a-i da unei spectatoare un inhalator după ce a observat că aceasta nu se simţea bine, apoi a făcut un comentariu despre grija faţă de participanţii la concerte, relatează luni

Evenimentul a avut loc după incidentul tragic petrecut în noiembrie anul trecut la festivalul de muzică Astroworld în timpul unui concert susţinut de rapperul Travis Scott, când 10 persoane au murit şi numeroase altele au fost rănite în urma unei busculade.

Billie Eilish a oprit un concert susţinut pe State Farm Arena din Atlanta, în cadrul turneului mondial Happier Than Ever, când a observat că o persoană din public aflată chiar în faţa ei a început să dea semne că nu se simte bine.

Un videoclip postat de fani o arată pe artistă exact în momentul în care se opreşte din cântat pentru a se uita la public şi apoi întreabă: "Ai nevoie de un inhalator?", înainte de a se întoarce spre membrii echipei ei.

"Avem un inhalator? Putem să facem rost de unul?" a întrebat ea, apoi a adăugat: "E în regulă, avem unul. Lăsaţi-i spaţiu. Nu vă înghesuiţi", a mai spus ea.

După ce femeia şi-a revenit, Eilish s-a asigurat că aceasta este bine înainte de a continua spectacolul.

"Trebuie să ieşi sau eşti bine? Eşti sigură?", a întrebat Eilish, apoi a adăugat "Te iubesc".

Fanii au imortalizat momentul şi l-au postat pe reţelele de socializare.

Mai târziu în timpul spectacolului, Eilish a făcut o remarcă pe care mulţi au considerat-o o aluzie voalată la incidentul tragic petrecut în timpul concertului lui Travis Scott de la festivalul Astroworld.

"Aştept ca oamenii să fie bine înainte de a continua", a spus ea, în uralele publicului, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 feb 2022, 20:33 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience