Bill Gates divorțează de soția sa, Melinda, după o căsnicie de 27 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Bill Gates și Melinda, foto Instagram
Descriere foto: Bill Gates și Melinda, foto Instagram

Miliardarul Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au făcut luni într-o declaraţie comună în care au anunțat că au luat decizia de a divorța.

"După mult timp de gândire, dar și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia să punem capăt mariajului nostru.", au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.


"Nu mai credem că putem evolua împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă", au scris cei doi pe Twitter.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, şi-au anunţat astfel divorţul după 27 de ani de căsătorie.

Bill şi Melinda Gates, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume. 

"În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se spune în declaraţie.

"Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre". Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel