Big Brother la TVR? Dan Negru, reacție acidă: „Trece la programe cu chiloți și bulendre”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru, foto Facbook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facbook

Dan Negru a reacționat în spațiul public, după ce s-a vehiculat că TVR ar fi în negocieri pentru a cumpăra drepurile de difuzare pentru Big Brother.

„Tiptil-tiptil, pe tăcute, TVR trece la programe cu chiloți și bulendre. Statul român începe negocierile ca să difuzeze la televiziunea publică Big Brother, unul din cele mai scumpe și  controversate reality show. Un program de tip "humiliation show" ( showuri de umilință) care a atras in toată lumea amenzi uriașe sau demisii răsunătoare din cauza limbajului obscen, a scenelor de sex sau a violenței. 
In Anglia a fost cea mai reclamată emisiune a deceniului trecut la OFCOM ( CNA-ul lor). 
Cand a fost difuzat in România, cu ani in urmă, CNA a suspendat emisia Prima Tv din cauza scenelor de sex difuzate in Big Brother. 
Un grup de oameni lipsiți de intimitate și filmați 24/7 e programul pe care-l propune televiziunea publică? 
Sper sa nu fie adevărat ! 
TVR trebuia să difuzeze  proiecte onorabile cu audiențe uriașe ca "Got Talent" (Romanii au talent) despre români talentați, "Vocea României" despre voci românești, "Next Star" despre copiii românilor sau "Jocul Cuvintelor"despre limba romană. Statul român se uită însă spre "Big Brother" mult mai scump si mult mai rușinos.  
Televiziunea FOX din America a lansat o campanie numită " More hope and less humiliation" ( mai multă speranță, mai puțină umilință) reducând astfel umilința din programele tv. Noi o plătim...
Big Brother e un format tv de milioane de euro. Tv publică a pierdut drepturile de televizare pentru Campionatul European de Fotbal, pentru naționala României, pentru Mondialele la handbal. 
Dar ar avea bani de bulendre filmate 24/7 ??? 
Am colegi admirabili in TVR conduși însă mereu de o șleahtă de politiceni care decid prost si strâmb...
Sau vorba lui Caragiale, "proștii mor, prostia e nemuritoare...", a transmis Dan Negru pe rețelele de socializare. 

 

Comitetul Director al postului public de televiziune ar fi dat undă verde pentru începerea negocierilor pentru organizarea reality show-ului „Big Brother”,  celebrul format de televiziune a fost difuzat pentru prima oară în România în 2003, pe Prima TV, scrie Libertatea.

 

„Se doreşte relansarea show-ului într-o formulă complet reînnoită, ce are la bază o nouă viziune a formatului prin care se pune accentul pe valoarea umană a fiecărui concurent”, se arată în „Expunerea de motive”, citată de Libertatea. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel