Bianca Tilici și Liviu Teodorescu, peripeții la filmările pentru noul clip. Aventură pe Transalpina și în Horezu 

Data publicării:

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu lansează “Pe val”: Aventura filmării în peisajele spectaculoase de pe Transalpina și din Horezu 

 

 

 

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au lansat "Pe val", o combinație captivantă de voci spectaculoase și emoții sincere. Piesa promite să cucerească ascultătorii prin profunzimea versurilor și refrenul fredonabil.

 

Bianca Tilici a declarat "Este piesa la care țin foarte mult și mă bucur că în sfârșit s-a lansat. O piesă la care s-a muncit foarte mult pentru a obține un rezultat pe care îl pot numi arta. Versurile sunt sincere iar eu le vizualizez ca pe o scrisoare către persoana iubită, o manifestare a iubirii, ceva mai presus de 'te iubesc'."

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Bucuria colaborării este întregită de Liviu Teodorescu, care a mărturisit: "Piesa m-a prins din prima, am simțit o conexiune specială de la prima ascultare. Bianca are o voce cum n-am mai auzit în România."

 

"Pentru mine, 'Pe val' este mai mult decât o piesă, este o călătorie emoțională și vizuală care invită publicul să se conecteze cu fiecare notă și cu fiecare cadru. Sperăm ca această melodie să atingă corzile sensibile ale ascultătorilor și să rămână în inimile lor." a adăugat Liviu Teodorescu.

 

 

Videoclipul, o adevărată operă de artă, a fost regizat de Ioana M Stan, cu producția semnată de Alex Toader și DOP David Mogan. Filmările au avut loc pe Transalpina și în Horezu, unde protagoniștii au trăit o adevărată aventură în căutarea celor mai spectaculoase cadre.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bianca Tilici (@bianca_tilici)

 

"S-a simțit ca o aventura pentru că unele cadre au fost destul de dificile. S-a filmat la 2 grade, pe vânt, cățărați pe stânci, ba chiar am avut teama că o să alunec și că o să cad la un moment dat pentru că outfit-ul nu era unul conceput pentru escaladat stânci. În cele din urmă, a meritat tot efortul." a dezvăluit Bianca Tilici.

 

"Sper ca piesa "Pe val" să ajungă la inimile ascultătorilor și să devină piesa lor de suflet." a concluzionat artista.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel