Bianca Rus, drama trăită din cauza kilogramelor în plus: „Am fost exclusă din societate. Nu mâncam o lună”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Rus, colaj foto Instagram
Descriere foto: Bianca Rus, colaj foto Instagram

Bianca Rus spune că ajunsese să fie marginalizată de prieteni și ca a avut probleme în activitatea artistică din cauza kilogramelor în plus. 

Bianca Rus și-a pus sănătatea în pericol pentru a avea o siluetă silfidă. Artista spune că ajunsese la capătul puterilor din cauza modului în care era privită și tratată de cei din jur. 

,,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, atât din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea", a spus Bianca Rus, potrivit Spynews.

Mai mult, artista spune că s-a retras din muzică din cauză că nimenu nu o chema să cânte, din cauza aspectului fizic.

,,Nu eram chemată nicăeri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu putea să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou", a mai spus Bianca Rus.

„Nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiunecu mai puține kilograme”

Artista spune că viața ei se transformase într-un coșmar și că ajunsese să se înfometeze înainte de a merge la o emisiune tv, pentru a scăpa rapid de câteva kilograme.


,,Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiunecu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu munca. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine", a spus Bianca Rus.

A slăbit 70 de kilograme și și-a schimbat viața

Artista a fost supusă unei operații de gastric sleeve (micsorare a stomacului) și s-a transformat complet: A slăbit 70 de kilograme.

„Acum trei ani m-am operat la stomac, m-am menținut, mai fac și sport din când în când. Să spun așa, ca secret, am niște mari probleme de sănătate din cauza dietelor pe care le-am ținut și le țin în continuare. Dar astăzi sunt bine, sunt fresh, sunt OK', a declarat vedeta în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV, în urmă cu ceva timp.

Ulterior, vedeta a mai slăbit încă 10 kilograme, prin dietă și sport. 

Probleme de sănătate din cauza dietelor

„Am ținut foarte multe diete, s-a acumulat și oboseala, și mersul pe la evenimente, nunți, petreceri, peste tot. Și eu am sărit mesele. Și mai uitam să mănânc câte o zi, chiar și două și am dat într-o anemie severă care mi-a scăzut foarte mult hemoglobina și au fost niște probleme, dar le-am rezolvat și sunt pe drumul cel bun. (...) Acum am 50 și ceva de kilograme, dar nu sunt foarte mândră că am slăbit așa de mult, pentru că le-am slăbit pe bază de boală și nu e tocmai ok, pentru că eu am slăbit frumos, am slăbit cu sport, am slăbit cu dietă, sub supravegherea medicului, și acum am slăbit brusc, dintr-odată. Am slăbit câteva măsuri și nu este foarte bine pentru piele, dar văd că mă mai ajută și vârsta', i-a mărturisit vedeta lui Cristi Brancu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel