Bianca Nuțu, astrologul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a fost implicată într-un accident rutier grav. Care este starea de sănătate a vedetei: ”M-am născut a doua oară”

Sursa foto: Bianca Nuțu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Nuțu, instagram

Bianca Nuțu a ajuns de urgență la spital, a fost implicată într-un accident rutier grav.

Bianca Nuțu, astrologul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, trece prin momente grele, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în urmă cu o săptămână. Din nefericire, s-a ales cu artera tăiată și a ajuns la spital.

Bianca Nuțu, astrologul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a fost implicată într-un accident rutier grav

Celebrul astrolog le-a mărturisit fanilor că a pierdut foarte mult sânge, deoarece și-a tăiat artera. Totodată, astrologul le-a arătat și câteva fotografii din timpul accidentul.

”Am murit și m-am născut a doua oară”, a spus Bianca Nuțu.

Bianca Nuțu a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea tragedie, mai ales că, în urmă cu o zi a dansat și s-a distrat de minune pe plajă. 

”Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni”, a relatat Bianca Nuțu, într-un Instastory.

Bianca Nuțu: ”Urmează o perioadă de recuperare și consiliere psihologică”

Astrologul a mărturisit că medicii i-au sărit imediat în ajutor și s-au rugat pentru sănătatea ei. Acum, pentru vedetă urmează o perioadă de recuperare și recunoaște că va apela și  la consiliere psihologică. 

”Medici, oameni care mă iubesc sau m-au cunoscut atunci, Ambasada României la Nairobi. Toți au sărit în ajutor. S-au rugat pentru mine. Sprijinul vostru a făcut diferența. Sunt în afara pericolului acum. Urmează o perioadă de recuperare și consiliere psihologică. Totul va fi bine!”, a mai detaliat Bianca Nuțu.

Bianca Nuțu a mai fost implicat într-un accident rutier la 19 ani

În urmă cu 19 ani, Bianca Nuțu a mai fost implicată într-un accident rutier. Astrologul a povestit că la acea vreme, era cu mașina tatălui său și s-a izbit de o mașină de poliție.

”Îmi aduc aminte de prima mea mașină. Mă rog, era mașina tatălui meu. Am izbit-o într-o mașină de Poliție, dacă poți să-ți imaginezi. Și, atunci, au mai durat mulți ani până să-mi iau o altă mașină.  Nu prea conduc. Aveam 19 ani. N-a reacționat prea bine, mai ales că tata lucra în Poliție și erau colegii lui. A fost urât. A fost o experiență neplăcută”, spunea Bianca Nuțu, în 2020, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și:Câte kilograme are Theo Rose, la două luni după ce a devenit mămică: „Am revenit la setările din fabrică foarte rapid”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 31 aug 2023, 12:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience