Câte kilograme are Theo Rose, la două luni după ce a devenit mămică: „Am revenit la setările din fabrică foarte rapid”

Data publicării:

Theo Rose a dezvăluit câte kilograme are după naștere, dar și cu cine seamănă micuțul Sasha.

The Rose este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică pentru prima dată. Artista recunoaște că s-a bucurat foarte mult că a luat în greutate după ce a rămas însărcinată, însă, după ce a venit pe lume băiețelul său, Theo Rose susține că a ajuns la aceleași kilograme ca înainte.

Câte kilograme are Theo Rose, la două luni după ce a devenit mămică

Vedeta a mărturisit că așa este firea ei și nu poate să se îngrașă. Theo Rose susține că și-ar fi dorit să rămână la 55 de kilograme, însă după ce a ieșit din spital avea 49 de kilograme.

„Eu am revenit la setările din fabrică foarte rapid. Cu tot ce implică: stres și toate cele. Adică asta îmi este firea. Nu pot să mă îngraș. Am tras speranțe, am tot avut speranțe că poate o să rămân undeva la 55 de kilograme după naștere. Am lăsat 10 kilograme direct pe masă, am plecat din spital cu 49 de kilograme. Păi ce am făcut? Să știi că nici foarte slabă nu este bine să fii. Le-am tot spus fetelor care îmi zic că mai bine slabă decât cu forme. Să știi că este și asta o problemă, să te chinui să te îngrași. E exact invers. Tot problemă e. Că nu mă simt bine că nu sunt zdravănă', a spus artista, potrivit ego.ro.

Theo Rose: „Eu nu am fost stresată după naștere”

„Abia am alăptat, puțin mai devreme, și poate că nu se vede neaparăt, dar sunt mulțumită. În sfârșit se vede ceva și acolo. Am observat că oamenii se bucură de bucuria mea, că pot să zic în sfârșit că am avut. Îți dai seama că acum fac o grămadă de poze. Și la 'Vocea României' mă port numai pe decolteuri. Păi cine știe dacă sezonul următor se duc de tot, măcar să știu că am avut și eu amintire.

Asta a fost abordarea. Eu nu am fost stresată după naștere. Deloc. Cred că au fost primele două nopți, cu băița, cu toate cele, pentru că plângea copilul. Nici el nu știa care sunt senzațiile, ce trebuie să simtă la băiță. Și mă stresam. Nu știam dacă îl doare, dacă îi fac eu ceva rău. Până când m-a luat mama așa cu binișorul, mi-a explicat cum trebuie să fac, să-l țin de mână, să vorbesc cu el, îl obișnuiesc mai întâi cu apa. Faptul că mama m-a relaxat cumva în privința tuturor lucrurilor pe care trebuie să le fac pentru Sasha, după au rămas așa', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Cu cine seamănă micuțul Sasha

„Sunt foarte relaxată acum. Ne descurcăm cu absolut toate cele. El este foarte cuminte și cred că de asta sunt așa de relaxată. Nu am probleme cu copilul. E foarte liniștit, nu plânge fără motiv niciodată. Funcționează după ceas.

Toată lumea îl ia, îl îmbracă, îl probează cu tot ce avem acolo în dulap. A primit multe haine și nu apuci să-l îmbraci. Eu acasă îl îmbrac cu ce este mai comod, cu body-urile cu fermoar și sunt cele mai comode.

Dar când vine doamna care stă cu el pe timpul zilei, când avem noi treabă, suntem la filmări, îl îmbracă în toate cele. I-a dat și ie. Avem și papucei, îi dă și papucei. Îl scoate într-un parc în cartier la noi și dacă nu se miră și ea și toată lumea că ce frumos e îmbrăcat copilul. E nu apuc să-l văd decât în poze.

Sasha seamănă cu tatăl lui. Cel mai mult. E o asemănare extrardinară. Am fost un pic geloasă așa când a deschis prima dată ochii și am văzut că sunt ochii lui și eu trăgeam speranțe că poate, poate. Cred că a luat nasul de la mine. Este un copil superb, ca taică-su', a încheiat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel