Bianca Drăgușanu a dat din nou cu subsemnatul. Reacția fostului soț, după ce vedeta a mers de urgență la Parchet

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a mers astăzi de urgență la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. 

Potrivit Spynews.ro, procurorii au solicitat prezența Biancăi Drăgușanu cu privire la plângerea pe care aceasta a intentat-o împotriva fostului soț, Alex Bodi. Întâlnirea blondinei cu oamenii legii vine la câteva zile după ce aceasta a făcut publice câteva imaginii în care vedeta apare bătută. Imaginile datau din timpul mariajului cu omul de afaceri. 

 


'M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies', a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.


Reacția fostului soț


Cum Bianca este martor într-un alt proces al fostului soț, cei doi nu au voie să-și vorbească, astfel că omul de afaceri i-a transmis un mesaj blondinei, prin intermediul rețelelor de socializare, 


”Dacă ”frustrarea” era o boală... existau mai multe cazuri decât de COVID și unii stăteați numai în perfuzii!!!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

 

Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar alături de Alex Bodi: „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”


Imaginile cutremurătoare cu bătăile încasate de Bianca Drăgușanu

Vedeta a postat recent câteva fotografii cu un puternic impact emoțional. Aceasta apare bătută li plină de vânătăi. Declarațiile blondinei au confirmat faptul că acele fotografii datau din timpul mariajului cu omul de afaceri Alex Bodi. 


'Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.', a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show în urmă cu câteva zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel