Bianca Drăgușanu, clipe de coșmar alături de Alex Bodi: „M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu/ Captură foto InstaStory
Descriere foto: Bianca Drăgușanu/ Captură foto InstaStory

Frumoasa Bianca Drăgușanu a trăit momente de groază alături de fostul ei soț, Alex Bodi. La ce chinuri a fost supusă vedeta?

Bianca Drăgușanu nu are deloc noroc în dragoste, frumoasa blondină este sortită eșecului atunci când vine vorba de iubire.

 
Vedeta se află în mijlocul unui imens scandal cu fostul ei soț, Alex Bodi. Bianca îl acuză ar fi agresat-o de mai multe ori, atât verbal, cât și fizic. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu fața desfigurată din cauza bătăilor primite de la Alex Bodi. 


Invitată în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Star, Bianca Drăgușanu a vorbit despre trauma pe care a trăit-o alături de Alex Bodi. 


„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (...)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (...) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show. 


Bianca Drăgușanu a explicat și motivul pentru care a ales să publice imaginile în care apare cu fața desfigurată. Vedeta a vrut să evite un posibil șantaj din partea fostului soț. 


„Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a explicat frumoasa blondină. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel