Bianca Drăgușanu vrea să dea lovitura în Dubai: „Am discutat cu Victor Slav”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu nu exclude ideea de a se muta definitiv în Dubai, împreună cu fiica sa, Sofia, rodul iubirii dintre ea și Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a discutat cu Victor Slav despre decizia pe care urmează să o ia, dat fiind că o asemenea mutare ar implica o distanță uriașă între sofia și tatăl ei. Dubaiul ar fi o oază de bani pentru blondă, care crede că ar putea da lovitura cu hainele pe care le face. 

 

„Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. O să o iau pe Sofia și poate și pe mama pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români”, a dezvăluit vedeta la „Teo Show” .

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

Mai mult, diva spune că relația pe care o are cu fostul soț este una de prietenie, în ciuda speculațiilor pe care le-au făcut gurile rele. 

„Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a mai spus Bianca Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel