Bianca Drăgușanu, totul despre problemele de sănătate: ”Am făcut-o pe sistem nervos, din dragoste”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă de mai bine de 10 ani.

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai frumoase femei din România. Frumoasa blondină se poate lăuda cu un trup de invidiat, pe care îl lucrează zilnic în sala de fitness.

În ultima perioadă, vedeta a avut parte doar de momente grele. După divorțul de Alex Bodi a pornit un scandal monstru care pare să nu se termine prea curând. 

Pe lângă această situație, puțini știu probleme de sănătate cu care se confruntă Bianca Drăgușanu de mai bine de 10 ani. Potrivit medicilor, fosta soție a lui Alex Bodi are probleme cu glicemia și a fost nevoită de mai multe ori să facă injecţii cu insulină, pentru a se calma în urma crizelor. Mai exact, Bianca Drăgușanu suferă de diabet.

Bianca Drăgușanu a declarat că trebuie să aibă mare grijă de ea pentru ca probleme cu care se confruntă să nu se agraveze. Blondina a mărturisit că boala s-a declanșat din cauza stresului, dar mai ales, din cauza problemelor de dragoste și a suferințelor prin care a trecut de-a lungul timpului.

”De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a declarat Bianca Dragușanu, potrivit România TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel