Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Fiul de milionar a făcut anunțul: „Nu ne mai leagă nimic”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio. Cei doi plănuiau să ajungă în fața altarului. 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. După ce în urmă cu doar câteva zile cei doi își făceau declarații de dragoste, iată că acum omul de afaceri a anunțat că relația lor s-a încheiat, fără a dezvălui, însă, care a fost motivul care a dus la separare. Gabi Bădălău susține că vrea să termine această relație fără acuzații, scandal sau certuri. 


”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.


Gabi Bădălău spune că acum își dorește să se ocupe de afacerile lui și de cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Frumoasa blondină și fiul de milionar au încercat să își țină relația departe de ochii curioșilor, iar în ultima perioadă totul părea foarte bine între ei. 


”Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. 


Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc ca toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți ca oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a mai spus afaceristul.

 

Citește și: Bianca Drăgușanu, probleme grave cu fiica ei. Blondina a fost nevoită să îi schimbe grădinița: ”A venit cu o vânătaie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel