Bianca Drăgușanu, probleme grave cu fiica ei. Blondina a fost nevoită să îi schimbe grădinița: ”A venit cu o vânătaie”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să își mute de urgență fetița la o altă grădiniță, după ce aceasta a venit acasă cu o vânătaie serioasă.

Prezentă în platoul emisiunii “Teo Show”, Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce traumă a trăit de curând fiica ei în timp ce se afla la grădiniță. Vedeta a precizat că, în urma evenimentului nefericit, a decis să o transfere pe Sofia  la o altă grădiniță din București. 

Potrivit blondinei, fetița ei a fost mușcată de o colegă de la grădiniță. Acesta a fost extrem de speriată, asta după ce micuța a venit acasă cu o vânătaie uriașă și a durat mai multe zile până să se vindece.

Bianca Drăgușanu, declarații controversate: "Breaking news! Sunt însărcinată"

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost nemulțumită de explicațiile primite din partea angajaților. În plus, vedeta a subliniat că a fost șocată în clipa în care a văzut vânătaia cu care s-a ales Sofia  și a mai spus că îi rămăseseră pe picior urmele de dinți, în urma mușcăturii.

“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit afacerista în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel