Bianca Drăgușanu, probleme grave cu fiica ei. Blondina a fost nevoită să îi schimbe grădinița: ”A venit cu o vânătaie”

Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să își mute de urgență fetița la o altă grădiniță, după ce aceasta a venit acasă cu o vânătaie serioasă.

Prezentă în platoul emisiunii “Teo Show”, Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce traumă a trăit de curând fiica ei în timp ce se afla la grădiniță. Vedeta a precizat că, în urma evenimentului nefericit, a decis să o transfere pe Sofia  la o altă grădiniță din București. 

Potrivit blondinei, fetița ei a fost mușcată de o colegă de la grădiniță. Acesta a fost extrem de speriată, asta după ce micuța a venit acasă cu o vânătaie uriașă și a durat mai multe zile până să se vindece.

Bianca Drăgușanu, declarații controversate: "Breaking news! Sunt însărcinată"

De asemenea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost nemulțumită de explicațiile primite din partea angajaților. În plus, vedeta a subliniat că a fost șocată în clipa în care a văzut vânătaia cu care s-a ales Sofia  și a mai spus că îi rămăseseră pe picior urmele de dinți, în urma mușcăturii.

“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit afacerista în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D.

 

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 iun, 20:08 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play